Çanakkale transfere devam ediyor

Önümüzdeki sezon Çanakkale’yi Avrupa Kupalarında da temsil edecek olan Çanakkale Belediyespor transfer çalışmaları aralıksız devam ediyor.

İç transferin yanı sıra dış transferde de aralıksız çalışmalarının sürdüren Çanakkale Belediyespor, bugünden Avrupa Kupalarında mücadele edecek takımı oluşturmanın gayreti içerisinde. Geçtiğimiz sezon Trabzon İdmanocağı Spor Kulübü oyuncusu olan Beyza Arıcı önümüzdeki sezondan itibaren Çanakkale Belediyespor forması altında mücadele edecek.

Kulüp Başkanı İsmet Güneşhan imza töreninde yaptığı konuşmada; “Çanakkale Belediyespor Kulübü olarak 2016-2017 sezonuna hazırlık çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. Tabi öncelikle mevcut kadromuzu güçlendirmek için çaba harcıyoruz. Bugünde Beyza Arıcı arkadaşımızla sözleşme imzalamak için bir araya gelmiş bulunuyoruz. Kendisi genç ve gelecek vaat eden bir sporcu. Önümüzdeki yıllar için Türk Voleybolunun kendisinden büyük beklentileri var. Hem ülkemize hem de kulübümüze büyük faydaları olacağına inanıyoruz. yeni sezonda inşallah kazasız belasız güzel bir sezon geçirmesini temenni ediyorum” dedi.

1995 İzmir doğumlu Beyza Arıcı, 1.91 metre boyunda, orta oyuncu mevkisinde oynuyor. Kariyerinde daha önce Işıkken, Vakıfbank, Seramiksan, Sarıyer Belediyesi ve Trabzon İdman Ocağı takımlarında forma giyen Beyza Arıcı, 2016-2017 sezonunda Çanakkale Belediyespor takımının formasını giyecek. Çanakkale Belediyespor oyuncusu olmaktan dolayı büyük mutluluk yaşadığını belirten Beyza Arıcı; “Burada olmaktan dolayı son derece mutluyum. Çanakkale’ye elimden gelenin en iyisini yapmak için geldim. Çanakkale ve takım adına en iyisini yapacağımdan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.


Haberi Paylaş

Comments are closed.