Alaşehir Belediyespor Çetin’le devam dedi

Türkiye Voleybol Federasyonu Bayanlar 2.Ligin yeni temsilcisi Alaşehir Bayan Voleybol Takımı başantrenör Kürşat Çetin ve ekibi takımlarıyla yeniden anlaştı. Alaşehir Belediyespor 2.ligde de Turgutlulu antrenörler Kürşat Çetin ve Murat Benekli’ye emanet edildi. Yine Turgutlulu olan alan antrenörleri Çağlar Çiftçioğlu ,Burak Girişgün’de takımda kaldı.

Yaklaşık 2 haftalık görüşmelerin ardından Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban ve yönetim yaptığı görüşmeler sonunda teknik heyet ile yola devam kararı verdi.

Anlaşmanın resmiyete kavuşması ile birlikte Kürşad Çetin; “Geçen sezon harika bir sezon geçirdik bu sezon da hedeflerimiz büyük bize güvenen destek olanların yüzünü kara çıkarmayacağız ve Alaşehir Bayan Voleybol takımını büyük hedeflere taşıyacağız” dedi.

Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban ise; “Biz ilk günden beri hocalarımıza güveniyoruz.Onun için zaten 3 yıllık anlaşma yapmıştık.Geçen sezon takımımıza katkıları göz ardı edilemez.Taraftarlarımız, hocalarımız ve oyuncularımız ile 3.lig de yakaladığımız bu başarıyı 2.ligde de devam ettirmek istiyoruz.Çok güzel çalışmalarımız var 2.lige renk katan bir ekip olacağımızı düşünüyorum.Yapılan anlaşmanın Alaşehir ve hocalarımız için hayırlı olmasını dilerim” şeklinde konuştu.

Teknik heyet ile anlaşma sağlayan Alaşehir Belediyespor, teknik heyetin raporu doğrultusunda iç ve dış transfer görüşmelerine başladı.

Kamil TEKMEN – MANİSA


Haberi Paylaş

Comments are closed.