Seramiksan Mini Voleybol Turnuvası sona erdi

Seramiksan Spor Kulübü’nün geleneksel olarak düzenlemiş olduğu ve bu yıl 5.si gerçekleştirilen okullararası “Mini Voleybol Turnuvası” final karşılaşmalarının oynanması ile sona erdi.

Turgutlu Kaymakamı Uğur Turan, Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Özkan Mutlugil, Turgutlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ölmez, Turgutlu İlçe Spor Müdür Vekili Ufuk Özlem, Seramiksan Spor Kulüp Başkanı Bülent Erkul ve Seramiksan A.Ş. yöneticilerinin katılımıyla gerçekleşen kupa töreninde, turnuvada dereceye giren ilk üç okula kupaları takdim edildi.

Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Özkan Mutlugil; “Seramiksan, bu sene adını 1.lige yazdırdı. Seramiksan Spor camiası hem A takım hem de alt yapı seviyesinde Türk voleybolu için yatırım yapıyor. Biz de voleybola destek olan isimlerin her zaman yanında yer alıyoruz. Buradaki turnuva 5 yıldır düzenleniyor, bu çok büyük bir başarı. Emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

TVF Başkanı Mutlugil’in ardından söz alan Turgutlu İlçe Kaymakamı Uğur Turan ise; “Turgutlumuzda çocuklarımızın böyle etkinlikler ile bir araya gelmesi, arkadaşlıklarını pekiştirmeleri, sağlıklı bir yaşam için çalışmaları bizleri her zaman sevindirmiştir. Bu organizasyona maddi manevi destek olan başta Seramiksan A.Ş. ailesine sonrasında tüm öğretmen ve velilerimize teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

12 okuldan 16 takım kurularak toplamda 160 öğrencinin yer aldığı turnuva, tüm öğrencilere madalya ve hediyelerinin takdim edilmesinin ardından sona erdi.

Turnuvada dereceye giren okullar;
1- Hasan Ferdi Turgutlu O.O.
2- İhsan Erturgut O.O.
3- Şadi Turgutlu O.O.


Haberi Paylaş

Comments are closed.