Tokat teknik ekibine sürpriz isim

Antrenör olarak takımı daha önce 1.Lig’e çıkartan Aykut Lale ile anlaşan Tokat Belediye Plevnespor, yardımcı antrenör olarak ise kariyeri başarılarla dolu eski Milli oyuncu yeni antrenör Gökhan Öner’i transfer etti.

Türk voleybolunun efsanevi ismi Gökhan Öner 43 yaşında veda ettiği aktif voleybola yaşantısının ardından geçen sezon İzmir Bornova Anadolu Lisesi’nde hem yardımcı antrenör hem de sportif direktör olarak görev yaptı.

Gökhan Öner halen Genç Erkek Milli Takımı yardımcı antrenörü olarak görev yapıyor.

Gökhan Öner kimdir?
1972 Mersin doğumlu oyuncu, 1.93 m boyunda, Orta ve smaçör mevkiinde oynadı. On beş yaşında babasının da desteğiyle SSK Spor’da voleybola başladı. 1988-1989 sezonunda Arçelik ile birlikte birinci ligde yer aldı. Sırasıyla: Emlak Bankası, Arçelik, Halkbank, Arçelik, Fenerbahçe, Halkbank ve Arkas Spor, Tofaş, Maliye Milli Piyango, Konak Belediyespor, BAL Spor formalarını giydi.

Arkas formasıyla büyük bir başarıya imza atarak, takımıyla birlikte Avrupa Çalenç Kupasını kazandı. 2010-2001 sezonunda Tofaş’a transfer olan Gökhan Öner, devam eden sezonda Maliye Milli Piyango’ya geçti.

1990 yılından beri Türk milli takımında oynayan Gökhan Öner, milli takımda şimdiye dek iki yüzün üzerinde maç oynadı. Voleybol Indesit Avrupa Şampiyonlar Ligi’nde Arkas’la oynadığı grup maçları sonrasında en yüzdeli atak yapan smaçör oldu.


Haberi Paylaş

Comments are closed.