Minik Erkeklerde Şampiyon Yamanlar Koleji

26 Haziran – 03 Temmuz tarihleri arasında Fuar İzmir’de oynanan Festival Voleybol Minik Erkekler Türkiye Şampiyonası sona erdi. Final maçında Ziraat Bankası’nı 21-13 ve 24-22’lik setlerle 2-0 mağlup eden Yamanlar Koleji şampiyon oldu. Ziraat Bankası ise ikinci oldu.

Üçüncülük karşılaşmasında Halkbank’ı 21-19 ve 21-19’luk setlerle 2-0 mağlup eden Beşiktaş üçüncü oldu.

Yamanlar Koleji Spor Kulübü Antrenörleri Hakan Gönül ve Aydın Polat Yıldız “Kulübümüz mütevazi bütçesi ve kendi bünyesinde yetiştirdiği sporcularla, büyük ve köklü kulüplerin altyapılarını mağlup etmeyi başardı. Bize bu onuru yaşatan oyuncularımızı kutluyoruz” dediler.

Karşıyaka Özel Yamanlar OrtaOkulu Müdürü Muhammet Ali Toksoy “Bilimsel alanda kendisini kanıtlamış bir okul olarak sanat ve spora da ciddi destek oluyoruz. Okullar arası müsabakalarda 5 yıl üst üste Türkiye Şampiyonu olduktan sonra kuruluşumuzun ilk yılında Kulüp olarakta elde ettiğimiz bu Türkiye şampiyonluğu bizim doğru yolda olduğumuzun ispatı. Bu başarıların çok büyük fedakarlıklarla kazanıldığının bilincindeyiz. Başta Voleybol antrenörlerimiz olmak üzere emeği geçen herkesi tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum.” dedi.

Festival Voleybol Minik Erkekler Türkiye Şampiyonası’nda dereceye giren takımlar şu şekilde;

1. Yamanlar Koleji
2. Ziraat Bankası
3. Beşiktaş

Ödül Töreni
Minik Erkekler kategorisinde üçüncü olan Beşiktaş takımının madalyalarını ve kupasını İzmir Atatürk Voleybol Salonu Yetkilisi Nektel Koyuncu takdim etti. İkinci olan Ziraat Bankası takımının madalyalarını ve kupasını İzmir Voleybol İl Temsilcisi Hakan Gürsü takdim etti.

Şampiyon Yamanlar Koleji’nin madalyalarını ve kupasını Türkiye Voleybol Federasyonu Altyapılar Sportif Direktörü Ümit Hızal takdim etti. Minik

Erkekler Türkiye sıralamasına ulaşmak için tıklayınız.


Haberi Paylaş

Comments are closed.