TVF Pro Beach Tour Sinop Etabı sona erdi

Sinop Kumkapı Plajı’nda gerçekleşen TVF Pro Beach Tour Sinop Etabı bugün (03 Temmuz) oynanan yarı final, 3’üncülük ? 4’üncülük ve final karşılaşmalarıyla sonra erdi.

Erkekler kategorisinde şampiyon Murat Giginoğlu / Volkan Göğtepe ikilisi olurken, turnuvayı Sefa Urlu / Hasan Hüseyin Mermer ikilisi ikinci, Konstantin Mitev / Nikolai Kolev ikilisi üçüncü, Sakıp Karalı / Engin Özbek ikilisi de dördüncü olarak tamamladı.

Turnuvayı üçüncülükle tamamlayan Konstantin Mitev / Nikolai Kolev ikilisine madalyalarını TVF Pro Beach Sinop Etabı Sorumluları Murat Bostan ve Mehmet Akalın takarken, kupasını Merkez Hakem ve Gözlemci Kurulu (MHGK) Genel Sekreteri Eyüp Bostancı takdim etti.

Turnuvayı ikincilikle tamamlayan Sefa Urlu / Hasan Hüseyin Mermer ikilisine madalyalarını Sinop Belediye Başkan Yardımcısı Rahmi Balfidan ve TVF Plaj Voleybolu Kurul Koordinatörü Meltem Emel Öztürk takarken, kupasını TVF Plaj Voleybolu Direktörü Oğuz Değirmenci ve TVF Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü Sezgin Eren takdim etti.

Turnuvayı erkekler kategorisinde şampiyon olarak tamamlayan Murat Giginoğlu / Volkan Göğtepe ikilisine madalyalarını Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül takarken, kupasını Sinop Valisi Dr. Yasemin Özata Çetinkaya takdim etti.

Bayanlar kategorisinde şampiyon Merve Nezir / Esra Betül Çetin ikilisi olurken, turnuvayı Hatice Can Tonbul / Viktoriia Smetaniuk ikilisi ikinci, Ebru Karayılan / Aleyna Vence ikilisi üçüncü, Tuğba Özdemir / Seden Bostancı ikilisi de dördüncü olarak tamamladı.

Turnuvayı üçüncülükle tamamlayan Ebru Karayılan / Aleyna Vence ikilisine madalyalarını TVF Plaj Voleybolu Milli Takım Menajeri Ercan Gürel Ve MHGK Alt Kurul Üyesi Plaj Voleybolu Koordinatörü Kenan Gürkan takarken, kupasını Karsu Arıtma ve İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Kara takdim etti.

Turnuvayı ikincilikle tamamlayan Hatice Can Tonbul / Viktoriia Smetaniuk ikilisine kupa ve madalyalarını BTA Gökmenoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Gökmenoğlu takdim etti.

Turnuvayı bayanlar kategorisinde şampiyon olarak tamamlayan Merve Nezir / Esra Betül Çetin ikilisine madalyalarını Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül takarken, kupasını Sinop Milletvekili Barış Karadeniz takdim etti.

Günün tüm sonuçları şu şekilde;

Erkekler Kategorisi
12.30 | Sakıp K. / Engin Ö. 1-2 Sefa U. / Hasan H.M. (Yarı Final)
13.30 | Murat G. / Volkan G. 2-0 Mitev K. / Kolev N. (Yarı Final)
15.30 | Sakıp K. / Engin Ö. 0-2 Mitev K. / Kolev N. (3’üncülük ? 4’üncülük Karşılaşması)
17.00 | Sefa U. / Hasan H.M. 0-2 Murat G. / Volkan G. (Final)

Bayanlar Kategorisi
10.30 | Tuğba Ö. / Seden B. (Silence Of The Bees) 0-2 Merve N. / Betül Ç. (Yarı Final)
11.30 | Ebru K. / Aleyna V. 1-2 Hatice C.T. / Viktoriia S. (Koala) (Yarı Final)
14.30 | Tuğba Ö. / Seden B. (Silence Of The Bees) 0-2 Ebru K. / Aleyna V. (3’üncülük ? 4’üncülük Karşılaşması)
17.50 | Merve N. / Betül Ç. 2-0 Hatice C.T. / Viktoriia S. (Koala) (Final)

Sonraki Etap: Hopa Etabı (14-17 Temmuz tarihleri arasında)


Haberi Paylaş

Comments are closed.