Kitap toplama kampanyasında 4.yıl

İstanbul Voleybol Hakemleri ve Gözlemcileri tarafından, İstanbul İl Temsilcisi önderliğinde gerçekleşen ve geleneksel hale gelen; “4.KİTAP TOPLAMA KAMPANYASI” sosyal sorumluluk çalışması çerçevesinde bu yıl, T.C. Milli Eğitim Bakanlığı Kocaeli/Derince ÇAKABEY ORTAOKULU ve T.C. Milli Eğitim Bakanlığı Kocaeli/Derince ÇINARLI MESLEKI VE TEKNIK ANADOLU LISESI seçildi.

Kampanyaya destek olmak isteyenler kitaplarını İstanbul Burhan Felek Spor Kompleksi içerisinde yer alan TVF 50. Yıl Voleybol Salonu’ndaki Voleybol İl Temsilciliği odasına bırakabilirler.

-T.C. Milli Eğitim Bakanlığı ÇAKABEY ORTAOKULU

5 derslik, 8 öğretmen ve 70 öğrenci kapasiteli okul; 1991 yılında eğitim ve öğretime başlamış ve adını, Türk tarihinin ilk deniz savaşı filosunu oluşturan ilk Türk Amirali, denizci Çaka Bey’den almıştır.

-T.C. Milli Eğitim Bakanlığı ÇINARLI MESLEKI VE TEKNIK ANADOLU LISESI

Eylül 2014 tarihinde yeni binasına taşınan, 494 öğrencimizi geleceğe hazırlayan okul; 15 öğretmeni ile 16 derslikte hizmet vermektedir.

İstanbul Voleybol Hakemleri ve Gözlemcileri’nden yapılan açıklamada, “Okulların seçilmesinde Kocaeli ilinde görev yapan Öğretmen Voleybol Hakemlerinin tavsiyeleri dikkate alınarak tercih yapılmıştır. Kendilerine teşekkürü borç biliriz.” denildi.

-Önceki yıllarda toplanan kitaplar; aşağıdaki okullarımıza bağışlanmıştır.
ERZURUM/PASİNLER Şehit İlhami Koçak Ortaokulu-İlkokulu,
ŞIRNAK/CİZRE Cizre Fen Lisesi
VAN/GEVAŞ Gevaş Çok Programlı Anadolu Lisesi


Haberi Paylaş

Comments are closed.