VakıfBank set vermedi

2016 ? 2017 Voleybol Sezonu, Vestel Venus Sultanlar Ligi birinci hafta erteleme maçında Vakıfbank, bugün (02 Kasım) Burhan Felek Voleybol Salonu’nda oynanan müsabakada Galatasaray’ı 25-17, 25-21 ve 25-23’lük setlerle 3-0 mağlup etti.

Karşılaşmanın istatistikleri için tıklayınız.

Sarı-siyahlılarda Lonneke Sloetjes 16 sayıyla öne çıkarken, 14 sayıyla oynayan Milena Rasic ise özellikle son setteki başarılı oyunuyla alınan galibiyette pay sahibi oldu.

Vestel Venus Sultanlar Ligi’nde ilk maçında deplasmanda Seramiksan’ı yenen VakıfBank, Burhan Felek’te ağırladığı Galatasaray’ı da set vermeden geçti: 3-0. Mücadelenin başından sonuna kadar üstünlüğü elinde tutan sarı-siyahlılar, ilk sette ikinci teknik molayı 16-10 önde geçti. Milena Rasic ve Lonneke Sjoetjets’in öne çıktığı açılış setini VakıfBank, 25 dakika sonunda 25-17 ile kazandı.

İkinci settin başında Kübra’nın blok ve sayılarıyla öne geçen sarı-siyahlılar, ilk teknik molayı 8-5, ikinci teknik molayı da 16-9’luk avantajla tamamladı. Zhu Ting ve kaptan Gözde Kırdar’ın skora katkı vermeye başlamasıyla VakıfBank, 25-21’le 2-0 öne geçti.

Karşılaşmanın üçüncü setine hızlı başlayan Galatasaray oldu. Setin ortasında farkın beş sayıya (16-11) çıkmasının ardından VakıfBank, maça geri döndü. Sarı-siyahlılarda önce Rasic hücumda ve blokta geri dönüşü başlatırken, Kimberly Hill’in de üst üste iki servis sayısı ile rakibini yakaladı. Setin sonunda oyunun kontrolünü eline geçiren VakıfBank, 25-23 ile seti kazandı ve maçtan 3-0 galip ayrılan taraf oldu.

VakıfBank adına Lonneke Sloetjes 16 sayıyla öne çıkarken, Milena Rasic de 14 sayılık katkısıyla galibiyette pay sahibi oldu.

Vestel Venus Sultanlar Ligi’nde oluşan son puan durumuna ulaşmak için tıklayınız.

Salon: Burhan Felek

Hakemler: Serdar Nişancıoğlu, Ebru Ayata

VakıfBank: Gözde Kırdar, Kübra Çalışkan, Naz Akyol, Zhu Ting, Rasic, Lonneke (Gizem Örge, Cansu Çetin, Kimberly, Ayça Aykaç, Melis Gürkaynak)

Galatasaray: Gamze Alikaya, Leys, Aslı Kalaç, Centoni, Güldeniz Önal, Sinead (Nihan Güneyligil, Nursevil Aydınlar, Ruseva, Ada Germen, Seda Aslanyürek)

Setler: 25-17, 25-21, 25-23

Süre: 82 dakika (25, 28, 29)


Haberi Paylaş

Comments are closed.