Büyük Jüri ‘Gillette Milliyet Yılın Sporcusu’ adaylarını belirledi

Bu yıl 63’üncüsü düzenlenen ve sporun en iyilerini belirleyen Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri’nde yarışacak adaylar, Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ’ın da aralarında bulunduğu Türk sporunun önde gelenlerinden oluşan 40 kişilik jürinin oylarıyla belirlendi. 2016’nın en iyilerinin belirleneceği yedi kategoride; 40 sporcu, antrenör, spor insanı ve yedi takımın yer aldığı anket, Ocak ayından itibaren, halkın oylamasına sunulacak.

Büyük Jüri Toplantısı, Milliyet Spor Müdürü Tayfun Bayındır ve P&G Türkiye ve Kafkasya Yönetim Kurulu Başkanı Tankut Turnaoğlu’nun ev sahipliğinde, Edition Hotel İstanbul’da yapıldı.

Halk oylamasına sunulacak adayların belirlenmesi için oluşturulan toplantıya, Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, Başkanvekili Nihat Özdemir, Onursal Başkanı Şenes Erzik, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Başkanı Uğur Erdener, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Teknik Direktör Mustafa Denizli, Futbol Federasyonu eski başkanı Mahmut Özgener, Milliyet yazarları Atilla Gökçe, Şansa Büyüka, Ercan Güven, Bilal Meşe ve Osman Şenher ile Türkiye’nin en önemli spor insanları, spor müdürleri ve spor yazarları katıldı.

Jüri tarafından belirlenen Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri adayları için oylama, Ocak ve Şubat aylarında, Milliyet Gazetesi ile yilinsporcusu.milliyet.com.tr üzerinden yapılabilecek.


Haberi Paylaş

Comments are closed.