Bayan ve Erkek Milli Takımı’na yeni isimler

Erkek Milli takımında Emanuele Zanini’nin sözleşmesinin uzatılmaması ve A Bayan Takımının Başantrenörü Ferhat Akbaş’ın da TVF bünyesinde çalışmalarına devam edecek olması nedeniyle Milli takımlarımızın başına geçecek isimler merakla beklenmeye başlandı.

Hürriyet Gazetesi’nde yer alan habere göre Bayan Milli takımı için düşünülen ilk isim VakıfBank’ın da başında olan Giovanni Guidetti. 8 yıldır VakıfBank ile başarıdan başarıya koşan İtalyan çalıştırıcının Hollanda Milli takımı ile sözleşmesini 2 yıl uzatması durumu belirsizleştiriyor. Guidetti’nin Hollanda Federasyonu ile anlşamaya çalıştığı ve A Bayan Milli takımının başına geçmekte istekli olduğu ifade ediliyor.

Bayan Milli Takımı için düşünülen diğer iki isim ise son Olimpiyat şampiyonu bir dönem ülkemizde de çalışmış olan Lang Ping ile Brezilya Milli Takımı antrenörü Ze Roberto. Brezilyalı teknik adam da tıpkı Lang Ping gibi ülkemizde Fenerbahçe takımda görev almıştı.

Öte yandan Erkek Milli Takımı için Arkas Spor’un başarılı antrenörü Glenn Hoag ile de görüşüldüğü eğer Hoag olmazsa Maliye Piyango’nun Makedon hocası Josko Milenkoski isminin gündemde olduğu belirtildi.


Haberi Paylaş

Comments are closed.