Anne ve Lonneke şok oldu

Hollanda Bayan Milli Voleybol Takımı’nın antrenörlüğünden ayrılma kararı alan ve ismi Türkiye A Bayan Voleybol Milli Takımı ile anılan Giovanni Guidetti’nin oyuncuları Lonneke Sloetjes ve Anne Buijs bu karar karşısında çok şaşırdılar.

Worldofvolley’de yer alan habere göre VakıfBank formasıyla Guidetti ile çalışmaya devam edecek olan Lonneke “Kararı ile ilgili bilgi alan kişilerden biriyim. Artık bir ailesi var ve aile her zaman önce gelir. Özellikle yaz aylarında ailesi ile birlikte İstanbul’da vakit geçirmek istiyor. Çocuğum olmadığı için bu seçiminden dolayı onu yargılayamam. Buna saygı duyuyuorum ama hala şoktayım ve hayal kırıklığı yaşıyorum. Guidetti, VakıfBank için çalışmaya devam ediyor. Bu yüzden hiçbir şey değişmeyecek” ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz sezon VakıfBank forması ile mücadele eden Anne Bujis ise “Kesinlikle böyle bir kararı beklemiyordum. Çok şaşkınım ve hayal kırıklığına uğramış hissediyorum. Gio ile olan milli takım günleri çok güzeldi. Ailesiyle olmak istemesini anlıyorum ve ailesiyle mutlu olmasını çok istiyorum” şeklinde konuştu.


Haberi Paylaş

Comments are closed.