Fonex Şirketler Voleybol Ligi’nde final heyecanı

Fonex Şirketler Voleybol Ligi’nin 2016-2017 sezonunda finalistler belli oldu. 29 Şubat Pazar günü oynanan yarı final maçları nefes kesti.

Sahneye ilk olarak bayanlar çıktı. Son şampiyon Vodafone, KPMG ekibini set vermeden geçti. Son üç yıla damgasını vuran Yapı Kredi Bankası ise bu sezonun çıkış yapan takımlarından Türk Telekom’u 3-1 yenerek adını dördüncü kez finale yazdırdı. Vodafone ve Yapı Kredi Bankası geçen sene de final de karşılaşmış ve Vodafone zorlu maçı 3-2 kazanmıştı.

Erkeklerde de üst düzey mücadele yaşandı. Sezona art arda galibiyetlerle başlayan Borusan ve Türkiye İş Bankası maçı final tadındaydı. Daha önce iki kez yarı final oynayan ama kaybeden Türkiye İş Bankası setleri 25-23, 25-21 ve 25-19 kazanarak adını finale yazdıran ilk ekip oldu.

Yarı finalin diğer maçı iki Koç Holding şirketi Arçelik ve Ford Otosan’ı karşı karşıya getirdi. Beş sete uzayan maçı Arçelik kazanmayı başardı. Türkiye İş Bankası ve Arçelik geçen sezon yarı finalde karşılaşmıştı. Şimdi kupa için mücadele edecekler.

Erkeklerde üçüncülük ve final maçları 4 Şubat 2017 Cumartesi günü oynanacak.

5 Şubat Pazar günü ise kadınlar kategorisi finaliyle 9. sezon sona erecek.

Final maçları saat 13:45’de başlayacak.

Detaylı bilgi için www.sirketlerligi.com


Haberi Paylaş

Comments are closed.