VakıfBank bildiğiniz gibi

Voleybol Vestel Venus Sultanlar Ligi’nde VakıfBank, sahasında Sarıyer Belediyespor’u 3-0 yendi.

Mücadele karşılıklı sayılarla başlarken VakıfBank ilk teknik molayı 8-5, ikinci teknik molayı da 16-14’lük avantajlarla geçti. Bu andan sonra savunma sertliğini arttıran sarı-siyahlılar, 28 dakika süren ilk seti 25-18 kazanıp 1-0 öne geçti.

İlk set gibi dengeli başlayan ikinci sette de ilk teknik molaya VakıfBank 8-7 önde girdi. Melis Durul ve Kimberly Hill’in skor olarak öne çıktığı sette ikinci teknik molayı 16-12’yle geçen sarı- siyahlılar, 25-20’yle skoru 2-0’a getirdi. Üçüncü sette oyunun kontrolünü elinde tutan VakıfBank seti 25-17, maçı da 3-0 kazandı.

VakıfBank’ta maçın en skorer oyuncusu oyuncusu 12 sayıyla oynayan Gözde Kırdar olurken 11 sayı üreten Melis Durul ve 9 sayı alan Kimberly Hill de galibiyette pay sahibi oldu.

VakıfBank Başantrenörü Giovanni Guidetti ise “Oynamaya ihtiyaç duyan Melis gibi bazı oyuncularımızın bugün ortaya koyduğu performans beni çok mutlu etti. Beklentilerimizi sahaya en iyi şekilde yansıttığımız bir maç oldu. Önümüzde hala sıkı bir fikstür var. Gelecek zorlu zamanlar öncesinde elde ettiğimiz çok önemli bir 3 puan oldu” diye konuştu.

İstatistik…

VakıfBank: 3 -Sarıyer Belediyespor: 0

Salon: VakıfBank Spor Sarayı

Hakemler: Ebru Ayata, Esat Danzilli

VakıfBank: Naz Aydemir Akyol, Kimberly, Melis Gürkaynak, Melis Durul, Gözde Kırdar, Kübra Çalışkan (Gizem Örge, Cansu Özbay, Lonneke, Cansu Çetin)

Sarıyer Belediyespor: Arelya Karasoy, Yaneva, Crimes, Djerisilo, Rida Erlalelitepe, Melike Yılmaz (Sinem Bayazıt, Funda Bilgi, Esra Kırıcı, Zülfiye Derinbay, Miniriye Vatansever, Çağla Erdem)

Setler: 25-18, 25-20, 25-17

Süre: 83 dakika (28, 29, 26)


Haberi Paylaş

Comments are closed.