‘Değişik varyasyonlarla oynuyoruz’

Galatasaray’ın Beşiktaş’ı 3-0 ile geçtiği Vestel Venus Sultanlar Ligi 17. hafta karşılaşmasının ardından sarı-kırmızılı ekipte başantrenör Ataman Güneyligil ile oyunculardan Ada German, Seda Aslanyürek GSTV’den Merve Ergü’nün sorularını yanıtladı.

Ataman Güneyligil:
“Sarıyer maçından sonra da söylemiştim. Bütün arkadaşlarımızın formda kalması için değişik varyasyonlarla oynuyoruz. Bugün Nadia ile Aslı dışarıdaydı. Seda pasör çaprazı mevkinde çok iyi görev yaptı. Diğer arkadaşlarımızın da performansından çok memnunum. Servis karşılamasını bu kadar bozduğumuz bir rakibe biraz daha fazla blok yapabilirdik. İyi bir galibiyet aldık.

Yoğun bir ayı bitirmek üzereyiz. Üç günde bir maç yapıyoruz; son üç haftada hiç ara vermedik. Perşembe günü Slovenya’ya deplasmana gidiyoruz. Cumartesi sabah dönüp akşamında Eczacıbaşı ile karşılaşacağız. Federasyon sağ olsun bize yine fikstür konusunda bir güzellik yapmış… Canları sağ olsun… Çıkıp elimizden geleni yapacağız. Ondan sonra 1 hafta aramız var.”

Ada German:
“Çok mutluyum. Özellikle 3-0 kazanmamız bizim açımızdan çok iyi oldu. Rakibimiz geriden gelirken zorlayan maçı bırakmayan bir takımdı. Çok iyi oynadığımızı düşünüyorum. Önümüzde yoğun bir program var. CEV Cup’a odaklandık. Zor olacak ama dinlenip önümüzdeki maça konsantre olmalıyız.”

Seda Aslanyürek:
“Her şeyden önce bir derbi karşılaşması oynadık. Galatasaray için bu maçın önemini biliyorduk. Bu ciddiyetle sahada ellerinden geleni yaptı. İyi bir oyunla net skor aldık. Buraya gelip bizi destekleyen taraftarımıza teşekkür ediyorum.”


Haberi Paylaş

Comments are closed.