İsmail Şahin: THY kuruluşunun ilk yılında 1.Lig’e çıktı

Kuruluşunun ilk yılında başarılı performans gösteren Türk Hava Yolları’nda 1.Lig’e çıkmanın mutluluğu yaşanıyor.

Ankara’da düzenlenen Voleybol Bayanlar 2.Ligi final turnuvası sonunda grubunda ikinci olarak bir üst lige terfi eden Türk Hava Yolları’nde antrenör İsmail Şahin, bu başarıdaki en büyük payın ekip işi olduğunu söyledi.

Voleybolunsesi’ne konuşan İsmail Şahin sözlerini şöyle sürdürdü:

“THY voleybol bayan A takımı kuruluşunun ilk yılında 1. lige çıktı. Bu başarının bir parçası olmak büyük mutluluk benim için. Yeni kurulan bir takım olarak her şeye sıfırdan başlayıp bu başarıya ulaşmak ayrı bir gurur verdi hepimize. Başkanımız İlker Aycı Bey Vakıfbank Güneş Sigorta Kulübü’nde olduğu gibi THY Spor Kulübü’nde de bu projenin mimarı olarak bize büyük destek verdi.

Kurumsal bir spor kulübü olmamız, bilimsel çalışmamız için bize imkanlar sundu. Bu yıl için ‘Bu Bir İlk Adımdır’ cümlesini kullandı. O ilk adımı sağlam attığımız ve başarılı olduğumuz için gururluyuz. Kendilerine teşekkür ediyoruz.

Kulüp genel sekreterimiz Ramazan Yıldırım Bey bu projeyi yürüten kişi olarak bize her konuda yardımcı oldu, her zaman yanımızda olması bize büyük güç verdi. Sporcularımızın, teknik ekibimizin ve Cahit Şahin beyin emeklerine minnettarız.

THY Kulübü olarak bu başarıların devam edeceğine, hedeflere ulaşılacağına, İlker Aycı beyin deyimi ile o atılan ilk adımın bizi zirvelere taşıyacağına yürekten inanıyoruz.”


Haberi Paylaş

Comments are closed.