İlbank bir yıl aradan sonra Sultanlar Ligi’ne çıkmak istiyor

Bursa’da düzenlenen Voleybol Bayanlar 1.Ligi final etabı karşılaşmaları hazırlıklarını tamamlayan İlbank’ta takım antrenörlerinden Fatih Işıldar ile konuştuk.

Işıldar final etabı öncesinde şu açıklamalarda bulundu;
“Ağustos 2016’da start verdiğimiz ve ilk iki etabını başarı ile sonuçlandırdığımız şampiyonluk hedefimizin en önemli son virajına gelmiş bulunmaktayız. Final etabının ne kadar önem taşıdığının bilincinde olarak kalan üç maçımızı oynamak zorundayız çünkü finalde yapılacak en ufak bir hata hem lig etabında hem de yarı finalde almış olduğumuz başarılı sonuçların boşa gitmesine neden olacaktır. Dolayısı ile bugüne kadar maçlarımızda başarı ile sağladığımız konsantrasyon ve oyun disiplinimizi son üç final maçımızda da sergileyerek, bir yıllık aradan sonra, sezon başında koymuş olduğumuz Sultanlar ligi hedefimize ulaşmak istiyoruz.

Final etabına yükselen üç takımın bizim grubumuzdan gelmesi bir avantaj gibi gözükse de, işimizi çok iyi yapmadığımız takdirde dezavantaja da dönüşebilir, çünkü hem Samsun Anakent hem Pursaklar hem de A grubundan lider olarak gelen Beylikdüzü, geniş ve tecrübeli kadroları ile her maçı son sayısına kadar oynayabilen, mücadeleci ve modern voleybolu 1.lig seviyesinin üstünde oynayan ekipler. Sonuç olarak üç gün boyunca üst düzey ve birbirinden güzel bir final turnuvası oynanacaktır. Sakatlıksız ve hak edenin kazanacağı, fair play’in öne çıktığı bir turnuva olması dileği ile tüm voleybol severleri Cengiz Göllü spor salonunda bekliyoruz.”


Haberi Paylaş

Comments are closed.