Başkan Tanju Özenç’e teşekkür plaketi verildi

Voleybol Vakfı 2017 yılı Olağan Mali Genel Kurul toplantısı 25 Mart 2017 Cumartesi günü İstanbul Burhan Felek Voleybol Salonu içerisinde yer alan toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Genel Kurul’da 2011 yılından bu yana Vakfın başkanlığını yürüten Tanju Özenç’e teşekkür plaketi verildi. Plaketi Yönetim Kurulu adına başkan yardımcısı Ömer Öcal Gebelek takdim ederken, tüm yönetim adına da başkan Tanju Özenç’e teşekkür etti.

2017 yılı Olağan Mali Genel Kurul toplantısı tamamlandı

Voleybol Vakfı 2017 yılı Olağan Mali Genel Kurul toplantısı 18 Mart 2017 Cumartesi günü yeterli çoğunluk sağlanamadığı için 25 Mart 2017 Cumartesi günü İstanbul Burhan Felek Voleybol Salonu içerisinde yer alan toplantı salonunda gerçekleştirildi.

2017 yılı Olağan Mali Genel Kurul toplantısı, açılış ve yoklama, saygı duruşu, Divan Başkanlığının seçimi ve imza yetkisinin verilmesi, 2016 yılı faaliyet raporunun okunması, 2016 bilanço gelir-gider cetvelinin okunması, denetçiler kurulu raporunun okunması, yönetim ve denetçiler raporlarının ayrı ayrı görüşülmesi ve ibrası, 2017 yılı tahmini bütçenin görüşülmesi ve kabulü, Vakıf senedinin tadili, yeni üyelerin kabulü, dilek, temenniler ve kapanış gündem maddeleri şeklinde tamamlandı.


Haberi Paylaş

Comments are closed.