Tomkom ve Dicle final four için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi

Fenerbahçe’nin başarılı pasörü Nootsara Tomkom ve orta oyuncusu Dicle Nur Babat, Final Four için ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını söylediler.

Fenerbahçe, CEV Kadınlar Şampiyonlar Ligi Play-Off Turu rövanş maçında bugün (4 Nisan Salı) Eczacıbaşı VitrA ile Burhan Felek Spor Salonu’nda karşılaşacak.

Sarı-lacivertlilerin başarılı oyuncuları Nootsara Tomkom ve Dicle Nur Babat, maça ilişkin görüşlerini Fenerbahçe’nin resmi internet sitesinde paylaştı.

Kendilerini zor bir maçın beklediğini belirten Nootsara Tomkom, “İlk maçı 3-2 kazandık ama ikinci maçı da kazanmak bizim için zor olacak. Bizi zor bir maç bekliyor. Final Four için elimizden gelenin en iyisini yapacağız” dedi.

Taraftara seslenen Tomkom, “Maça gelsinler bizle beraber mutluluğumuzu paylaşsınlar çünkü biz bu maçı kazanırsak Final Four’a yükseleceğiz” şeklinde konuştu.

İlk maçı 3-2 kazanmış olmalarının hiçbir anlamının olmadığını belirten Dicle Nur Babat ise, “Bu maçı da kazanmamız gerekiyor Final Four’a gitmemiz için. Maçın öneminin farkındayız, çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Elimizden gelenin en iyisini yapacağız. İnşallah o maçı da kazanacağız ve geçen seneki gibi Final Four’a gideceğiz” ifadelerine değindi.

Taraftarlara da çağrıda bulunan Dicle, “Taraftarlarımız da bizi yalnız bırakmazsa bizle bu sevinci paylaşırlarsa biz de çok mutlu oluruz” diye konuştu.


Haberi Paylaş

Comments are closed.