Rota Koleji’nden büyük başarı

Kurulduğu ilk günden bu yana spora ve özellikle voleybola ciddi yatırım yapan Rota Koleji Spor Kulübü, bu yatırımlarının meyvelerini bir bir toplamaya devam ediyor.

Turuncu-beyazlı kulüp, 2016-2017 voleybol altyapılar sezonuna adeta damgasını vurdu. İzmir’de yapılan voleybol altyapılar liglerinde 3 kategoride birden direk Türkiye Şampiyonası’na giden tek takım olan Rota Koleji önemli bir başarıya imza attı.

Genç kızlar, Yıldız kızlar ve Yaş grubu kızlarda kendi liglerinde başarıya ulaşan Rota Koleji, 23 Mayıs-09 Haziran tarihleri arasında Bursa’da yapılacak ‘Festival Türkiye Şampiyonası’nda İzmir’i temsil etmeye hak kazandı. Altyapıya verdiği önemi bu sezon Bayanlar Voleybol 1. Ligi’ndeki profesyonel takımına altyapıdan yetişen 8 oyuncusunu vererek bir kez daha gösteren Rota Koleji, Bursa’daki ‘Festival Türkiye Şampiyonası’ndan İzmir’de kupa ya da kupalarla dönmeyi hedefliyor.

Geçen yıl İzmir Gaziemir’de yapılan bu yıl ise Bursa’da düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonası’nda başarılı olmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirten Rota Koleji Voleybol Şube Müdürü İsmail Yavuz, “Altyapılardaki başarımız bu yıl artarak devam etti. 3 branşta İzmir’den Türkiye Şampiyonası’na giden tek kulübüz. Bu büyük başarıda emeği geçen başta Altyapılar Antrenörü Alper Kamil Kaygusuz olmak üzere İlker Alkan, Engin Energin, Özgür Çete ve Ahmet Özen’i yürekten kutluyorum. İnanıyorum ki, İzmir’deki başarıyı Türkiye Şampiyonası’nda da sürdüreceğiz” dedi.


Haberi Paylaş

Comments are closed.