Guidetti: ‘Zhu Ting olağanüstü bir oyuncu’

Kulüpler Dünya Şampiyonası ilk maçında Dinamo Mokova’yı 3-0 yenen VakıfBank’ta baş antrenör Giovanni Guidetti karşılaşmanın ardından yapılan basın toplantısında konuştu.

Guidetti: “Zhu Ting olağanüstü bir oyuncu. Şu an Dünyanın en iyi oyuncularından biri. Takım için son derece önemli çünkü yüksek toplara çok yüzdeli hücum ediyor ve çoğu zaman skor yükünü üstleniyor. Sahada mükemmel bir oyuncu olmasının yanı sıra saha dışında da örnek davranışlar sergiliyor. İnanılmaz bir kişiliği var.” dedi.

Dinamo Moscow maçı ile ilgili olarak,

“Maça bakış açımız açısından çok mutluyum. İkinci sette çok iyi defans yaptık. Maçın genelinde iyi manşet aldığımızı ve dengeli servis attığımızı söyleyebilirim. Uzun bir turnuva oynuyoruz ve kolay rakip yok. ”

VakıfBank kaptanı Gözde Kırdar: “İyi bir maç çıkardık. Bizim için çok erken bir saatte başlamasına rağmen 3-0 kazanmayı başardık. Sonuçtan memnunum.”

Dinamo koçu Yurii Panchcenko: “Çok iyi bir rakibe karşı zor bir maç oynadık. Maçta çok sayıda basit hata yaptık. Bunları düzeltmemiz ve yarınki maçta yapmamamız gerekiyor.”

Dinamo kaptanı Vera Vetrova: “Bu tarz turnuvalarda ilk maçlar çok zorlu geçiyor. Çok güçlü bir rakibe karşı oynadık. Servislerimizi geliştirmemiz gerekiyor.”


Haberi Paylaş

Comments are closed.