Rota Koleji istikrarı seçti

Rota Koleji Spor Kulübü, 4 ana branşta 4 antrenörle başarının sürdürülebilir olduğu gerçeğinden yola çıkarak yeniden anlaştı ve istikrarlı yapısını sürdürdü.

Bu sezon Bayanlar Voleybol 1. Ligi’nde altyapıdan yetişen oyuncuların çoğunlukta olduğu kadroyla başarılı bir sezon geçiren Rota Koleji Voleybol Takımı, Antrenör İlker Alkan ile yola devam edip devamlılık ilkesinden ödün vermedi.

Basketbolda bu sezon ilk kez Erkekler Bölgesel Ligi’ne (EBBL) katılan ve ilk yılında Eleme Grubu’nu başarıyla geçip Final Grubu’nda ön eleme oynamayı erken garantileyen Rota Koleji, takım antrenörü Serhat Aksoy ile Yardımcı Antrenör Burak Yunus Oğurlu, Altyapı Antrenörleri Melih Demirdöğen ve Çağdaş Kar ile de yeniden el sıkıştı.

Voleybol ve basketboldaki istikrarını yüzme şubesinde de tekrarlayan Rota Koleji; İzmir ve Türkiye Şampiyonaları’na Yüzme Takımını en iyi şekilde hazırlayan, kupa ve madalyalar kazandıran Yüzme Baş Antrenörü Nazmi Uzun, Yardımcı Antrenör Yağmur Azır ve Altyapı Antrenörü Serkan Özşengüler ile de yola devam etti. Satrançta da ciddi atılım içindeki Rota Koleji, Baş Antrenör Emin Yasa Altun ve Yardımcı Antrenör Zeynep Salepçi ile yeni başarılara yelken açtı.

Dört şubede de ‘Başarının ilk şartı istikrar’ prensibini en iyi şekilde uygulayan Rota Koleji, eğitimdeki sağlam yapısını spor alanında da sürdürmüş oldu. Yeni sezon öncesi antrenörler ve idari kadro buluşmasına Özel Rota Eğitim Kurumları Genel Müdürü Kadir Açıkbaşlar ile Basketbol Şube Müdürü İlker Duru, Voleybol Şube Müdürü İsmail Yavuz, Yüzme Şube Müdürü Osman Şirvan ve Satranç Şube Müdürü Serkan Gözder ve tüm branş antrenörleri katıldı.


Haberi Paylaş

Comments are closed.