Bergama Doğa Gençlik ve Spor Kulübü kuruldu

Bergama’ya yaptığı büyük yatırımlar ile bilinen Bergama Doğa Okulları Kurucuları Levent Akçay ve Nedim Akçay tarafından Bergama Doğa Gençlik ve Spor Kulübü kuruldu.

Türkiye Voleybol 2. Ligi’nde mücadele edecek olan spor kulübünün sportif direktörlük görevine tecrübeli isim Yaşar Ergün, antrenörlük görevine ise Cemal Acar getirildi.

“Bergama’mıza ve bölgemize hayırlı olsun diyerek” sözlerine başlayan Bergama Doğa Gençlik ve Spor Kulübü Kurucusu Levent Akçay, “Spor takımımız ile bölgemize ve burada yaşayan gençlerimize, spor ve sporcuya yatırım yapmak, genç yeteneklerin önünü açmak istedik” dedi.

Bergama Doğa Gençlik ve Spor Kulübü olarak önemli transferler yapıp mücadeleci bir takım kurmayı hedeflediklerini söyleyen Akçay, “Alt yaş grupları ile takımı destekleyip Türk sporuna ve sporcusuna katkıda bulunmak istiyoruz” diye konuştu.

Kulübün kurucularından Nedim Akçay ise, bir sonraki yıl 1.Lig’te mücadele eden bir takım amaçladıklarını ve gelecek yıl planlamalarını bu doğrultuda yaptıklarını belirtti.


Haberi Paylaş

Comments are closed.