İVK 7 yaşında

12 Temmuz 2010 tarihinde kurulan ve 7 yaşına giren İstanbul Voleybol, yeni yaşını sade bir törenle kutladı.

Kulüp Başkanı Nüket YOLAÇ “15 Temmuz hain darbe girişiminin 1. yılına çok yakın bir zamana gelmesinden ötürü bu yıl çok sade bir tören ile kulübümüzün yeni yaşını kutluyoruz.

Bu sezon bizim açımızdan bu zamana kadar geçirdiğimiz en başarılı sezon oldu. Erkek takımımız 2. kez katıldığı Bölgesel Lig’de İstanbul Şampiyonu oldu. Ardından finallerin hafta içine denk gelmesinden ötürü eksik kadro oynadığımız ilk maç dışında diğer rakiplerini yenerek Türkiye 2.’si oldu.

İlk kez düzenlenen Plaj Voleybolu Kulüpler Ligi’ne hem bayan hem erkeklerde katıldık. 9 bölgede oynanan elemelerde kızlarımız finale kalmayı başardı. Elemelerde Beşiktaş ile yaptığımız 2’şer maçta erkeklerimiz 1 kez, kızlarımız ise 2 kez Beşiktaş’ı yenme başarısı gösterdi. Finallerde kızlarımız Türkiye 9.’su olarak bizi gururlandırdı.

Tüm bunları hiç sponsor veya yardım almadan gerçekleştirdik. Maalesef kulübümüzün bulunduğu ilçe olan Üsküdar Belediyesi en küçük destek vermiyor bize. Biraz destek bulabilseydik, önümüzdeki yıl için TVF’den 2. Lig’e davet gelmişti, lige katılmayı ve İstanbul erkek voleyboluna biraz can vermeyi arzu ettik fakat hiç destek bulamadık. Önümüzdeki yıl voleybola yatırımımızı artırmak niyetindeyiz. Yeni sezonda yine Plaj Voleybolu Finalleri’nde olmak istiyoruz. Salonda da Bölgesel Lig erkek takımımızın hedefi yine şampiyonluk olacak. Ayrıca Bölgesel Lig’de bir bayan takımı da kurmak istiyoruz.” diyerek sözlerini tamamladı.


Haberi Paylaş

Comments are closed.