Niksar Efeler Ligi’nden kaptı

Voleybol Erkekler 1. Ligi ekiplerinden Niksar Belediyespor, Efeler Liginin önemli oyuncularından Taner Kabakcı ile anlaşmaya vardı. Uzun zamandır birçok kulübün de takibinde olup, teklifler alan oyuncuyu Niksar Belediyesi bünyesine katmayı başardı.

Efeler liginde birçok kez görev alan Taner Kabakcı ayrıca bugünkü adıyla Efeler ligine çıkma başarısı gösteren takımlarda da görev aldı. Taner daha önce Türkiye genç milli takımımızda da milli gururu yaşadı.

Kariyerinde daha çok orta oyuncu olarak görev yapan Taner’in bu sezon Niksar Belediyespor’da farklı görevler de alacağı konuşuldu. Takım antrenörü Ramazan Kasap “Taner’in orta oyuncu olarak kalitesi tartışılmaz, yıllarca Efeler Liginde bu bölgede başarılı sezonlar geçirdi. Ayrıca 4 numara smaçör bölgesinde de çok başarılı olduğunu yakından biliyorum. Daha önce Sivas 4 Eylül Belediyesi’nde bu bölgede görev yaparak takımını bugünkü Efeler Ligine çıkarmayı başarmıştı. Taner bu sene de üstünlüklerini ortaya koyarak takımımızın hedefe gitmesindeki en önemli kozlarımızdan olacak. Bu transferin gerçekleşmesine tüm camia olarak çok sevindik” dedi.

Üniversiteler arası Koçfest büyük finalinde de Yakup Paktaş Baş antrenörlüğünde ve Ramazan Kasap yardımcı antrenörlüğünde Gaziosmanpaşa Üniversitesi takımında smaçör olarak görev yapan Taner, Efeler Liginin önemli oyuncularının da bulunduğu bu turnuvada takımına final oynatmış ve MVP seçilmişti. Bu turnuvada iki kez 3., bir kez de 2. lik kürsüsüne çıkmayı başardı.
Taner “Alt yapısından yetiştiğim Niksar’a, kendi şehrime, kendi takımıma dönmekten mutluyum. Hangi bölgede görev verilirse en iyisini yapmak için çalışacağım. Çok iyi bir takım olduk, çok da iyi bir ortamımız var, başarıya inanıyoruz” dedi.


Haberi Paylaş

Comments are closed.