Bursa Voleybol’dan antrenör transferi

Voleybol Erkekler 2.Ligi ekiplerinden Bursa Voleybol GSK, teknik ekibine Ali İdrisoğlu’nu dahil etti.

Kulüp binasında düzenlenen imza törenine Başkan Tanju Güçlü, Kulüp Sözcüsü Asbaşkan Bekir Metin ve Ali İdrisoğlu katıldı.

Asbaşkan Bekir Metin yaptığı açıklamada, “Bursa Voleybol GSK artık bir Bursa şehir markası olmuştur. Bursalı spor yöneticileri ve antrenörleri olarak elimizi taşın altına sokma zamanı gelmiştir. Başkanımız sn Tanju Güçlü 10 yıldır bu bayrağı şerefli bir şekilde ikinci Başkanımız sn Kenan Meşe ile beraber taşımaktadır. Bizlerde bu yolda kendilerine destek olmaktayız. Bu yıl yönetim kurulu daha aktif olarak görev alacak ve Sayın Başkanımızın yükünü hafifleterek, birlikten kuvvet doğmasını sağlayacaktır. Sn Ali İdrisoğlu bu çalışmaların ilkidir. Teknik heyetimize güç katmıştır. Bu sezona kadar, Başkanımız aynı zamanda Kulübümüzün antrenörlük görevini de üslenmekteydi. Bu sezondan itibaren takımımız çağı yakalayan yenilikçi, teknolojiyi kullanan marka değeri oluşmuş bir yapıdadır. Bizler başarıya koşan spor adamları olarak. Bursa Voleybol markası altında başarılara imza atma heveslisiyiz, bunu başaracağımızada eminiz. Bu gün değerli hocamızı Bursa Voleybol GSK li yapan imzaları attık. Başkanımız sn Tanju Güçlü, Voleybol Şube sorumlumuz sn Osman Banagiray yeni transferler üzerinde çalışmaktadır. Bu transferler sonuçlanmak üzeredir. Sonuçlarını siz değerli basın mensupları ile paylaşma heyecanı içerisindeyiz. Kulübümüz bünyesine Türk Voleybolunun yakinen tanıdığı bir antrenör daha katmak istemekteyiz, görüşmeler sürmektedir. Temel amacımız Bursa ve Bursa Voleyboludur” diyerek sözlerini tamamladı.

Antrenör Ali İdrisoğlu, Bursa Voleybol GSK ailesinde olmaktan mutluluk duyduğunu, takımın kuruluş yılını hatırladığı Başkan Tanju Güçlü’nün ve ekibinin Bursa ve Voleybol sevgisine yakinen şahitlik ettiğini dile getirerek, bu günden itibaren tek amacının Bursa Voleybol GSK’nın başarısı olduğunu söyledi. “Beni bu göreve laik gören Başkanımız sn Tanju Güçlü nezdinde tüm yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederim” diyerek sözlerini noktaladı.

Ali İdrisoğlu kimdir?
Uzun yıllar 1.Lig dahil voleybol oynadı. Antrenörlüğe Bursa Emniyet sporda başladı. Sırasıyla Tofaş, Yenişehir Belediyespor, İnegöl Belediyespor ve Keşan Gençlik Spor Kulüplerinde çalıştı. Efeler Ligi’ne ve Milli Takımlara birçok sporcu yetiştiren İdrisoğlu iki kız çocuğu babasıdır.


Haberi Paylaş

Comments are closed.