”Ne mutlu ki; bu büyüklüğü çok küçük yaşta fark ettik”

Fenerbahçe Dergisi bu ayki sayısına Genç Yetenekler; Yıldız Voleybol Takımının pasörü Hilal Kocakara ile liberosu Gülce Güçtekin konuk oldu.

Resmi sitede yer alan röportaj haberi şöyle:

Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesislerimizde bir araya geldiğimiz başarılı sporcularımızla şampiyon oldukları 18 Yaş Altı Kızlar Balkan Şampiyonası’ndan üçüncü bitirdikleri geçen sezonu, hedeflerini ve hayallerini konuştuk.

Röportajdan derlediğimiz dipnotlar ve spotlar şöyle:

01: Hilal Kocakara: Biz U16’yız ama U18 takımlarıyla oynadık. Rakiplerimizi domine etmeyi başardık ve Karadağ, Arnavutluk, Makedonya ve son olarak da ev sahibi Kosova’yı puan vermeden geçerek ikinci kez şampiyonluğa ulaştık.

02: Gülce Güçtekin: Burada şöyle bir ortam var; A Takım oyuncularıyla neredeyse iç içeyiz ve inanıp çalışırsak neler elde edebileceğimizi sürekli görebiliyoruz. Bu müthiş bir imkan. O yüzden burada olduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum.

03: Hilal-Gülce: En iyisi Fenerbahçe! Ailemiz de böyle düşünüyordu ki, Fenerbahçe bünyesinde spor yapmamıza imkan sağladılar. Bize ne mutlu ki bu büyüklüğü çok küçük yaşta fark ettik ve bu yolun yolcusu, emekçisi olduk

(Röportaj: Burak Soyer – Fotoğraflar: Ahmet Hopyar)


Haberi Paylaş

Comments are closed.