Karşıyaka seriyi sürdürdü

Voleybol Bayanlar 1. Lig’in ilk haftasında Karşıyaka evinde İzmir Büyükşehir Belediyespor’u ağırladı. Baştan sona üstün götürdüğü mücadeleyi 3-0 kazanan yeşil kırmızılılar bu galibiyetle birlikte kendi evindeki namağlup unvanını 601 güne çıkardı.

Karşılıklı sayılar ile başlayan ilk sette teknik molaya 10-12 geride giren Zübeyde Hanım’ın Kızları özellikle Yasemin Özel’in bulduğu smaçlar ile skoru dengede tuttu. Molanın ardından hücumdaki ritmini iyice artırıp savunmada rakibine şans vermeyen Karşıyaka 6-0’lık seri ile 16-12’ye getirdiği seti 25-21 kazanarak 1-0 öne geçti.

İkinci sete de iyi başlayan ev sahibi 12-8 önde girdiği teknik molanın ardından yine vites artırarak farkı açtı. Rakibinin tekrar kendini yakalamasını önleyen Karşıyaka bu seti 25-14’lük skorla hanesine yazdırdı: 2-0.

Oyunun hakimiyetini kaybetmeyen ve rakibinin hatalarını iyi değerlendiren yeşil kırmızılılar son seti de 25-23 kazandı ve sahadan 3-0’lık net bir galibiyet ile ayrıldı. Bu skorla birlikte Karşıyaka ilk haftayı 3 puanla 3. sırada kapattı.


Haberi Paylaş

Comments are closed.