Saint Joseph liderliği aldı

Voleybol Erkekler 2. Ligi’nde Köyceğiz’de oynanan mücadeleyi 14-25, 13-25, 22-25’lik skorlarla 3-0 kazanan Saint Joseph maç fazlasıyla liderliğe yükseldi.

Küme düşmeme mücadelesi veren Köyceğiz Göl ve Gençlik takımına karşı rahat bir maç geçiren Saint Joseph, önümüzdeki hafta çok kritik bir maça çıkacak.

Ligin başından beri grubu forse eden iki ekibin mücadelesi 04/02/2018 pazar günü saat 18:30’da Atatürk Spor Salonu’nda oynanacak. Bu haftayı bay geçen Milas Belediye Spor’la karşılaşacak Saint Joseph, bu mücadeleyi kazanıp play-off’lara birinci sıradan gitme yolunda avantajını pekiştirmek istiyor.

Maçın önemiyle ilgili açıklamalarda bulunan antrenör Burak Olcay, “Normal sezonun en önemli maçına çıkıyoruz. Hem play-offlar öncesi durumumuzu görmek hem play-offlara en üst sıradan gitmek için bizim için önemli bir maç. İlk devre deplasmanda rakibimize karşı 3 maç sayısı atıp mağlup olduk. Sporcularımız ve teknik ekip olarak bu maçın öneminin farkındayız. Genç sporcularımızla beraber bu maçı kazanmak için sonuna kadar savaşacağız.” açıklamalarında bulundu.


Haberi Paylaş

Comments are closed.