Bergama Doğa hedefine bir adım daha yaklaştı

Türkiye Bayanlar Voleybol 2. Ligi 3. Grup’ta ilk 2 takımın Play-Off biletini alacağı müthiş yarışta Bergama Doğa Gençlik, 3. sıradaki Özateş’i 2 kez geriye düştüğü maçta 3-2 yenerek hedefine bir adım daha yaklaştı.

Yeni kurulan bir kulüp olmasına rağmen ilk yılında önemli bir başarıya imza atan ‘Kuzeyin Sultanlar’ı 16 maçtan 15 galibiyet çıkardı. Tek yenilgisini sürpriz bir şekilde Marmaris Akademi’den alan yeşil-beyazlı kulüp, kalan 6 maçı kayıpsız geçerek ilk hedefi olan Play-Off’a kalmak istiyor.

Kulüp Başkanı Levent Akçay, ara transfer döneminde kadrosunu güçlendiren Özateş önünde 2 kez geriye düşmelerine rağmen pes etmediklerini, bu karakterlerinin 1.Lig yolunda kendilerini ümitlendirdiğini belirtti.

Akçay, “Özateş maçı Play-Off yolunda çok önemli bir virajdı. Oyuncularımız salondan 3-2 galip ayrılarak rakibimizle puan farkının 4’e çıkmasını sağladı. Kalan 6 maçımızı da kazanarak Play-Off’a moralli ve motivasyonu yüksek gitmek istiyoruz. Oyuncularımı şu ana kadarki performansı için kutluyorum” dedi.


Haberi Paylaş

Comments are closed.