Halkbank’ın gurur haftası

Liglerde iki takımı ile mücadele eden Halkbank Spor Kulübü, geçtiğimiz haftayı başarı ile tamamladı.

CEV Erkekler Şampiyonlar Ligi B Grubunda Finlandiya’nın Ford Store Levoranta Sastamala ekibini, geçirdiği yorucu bir yolculuğun ardından çıktığı maçta 3-0’la geçen başkentliler, ilk deplasman galibiyetini de almış oldu. Ankara ekibi, devler liginde B Grubunda lider Friedrichshafen’in 2 puan gerisinde ikinci sırada yer alıyor. Finlandiya’dan yola çıktıktan 18 saat sonra, Efeler Ligi’ndeki Jeopark Kula Belediyespor maçı için Salihli’ye ulaşan Halkbank, tek idmanla çıktığı karşılamadan da set vermeden 3-0 galip ayrıldı ve liderlik koltuğundaki yerini korudu. Halkbank, 17 maçta aldığı 15 galibiyet ve hanesine yazdırdığı 46.175 puanla, en yakın rakibinin 6 puan önünde lideriğini sürdürüyor.

Yeni rakip Torul
Öte yandan Halkbank 18.maçında yarın (7 Şubat, Çarşamba) Torul Belediyespor’la Ankara’da karşı karşıya gelecek. Başkent Voleybol Salonundaki karılaşmanın başlama saati 17:30.

Bayanlar Beşiktaş’ı devirdi
Haftayı galibiyetle bitiren bir başka ekip de Halkbank Bayan Takımı oldu. Evinde Beşiktaş’ı konuk eden Halkbanklı bayanlar karşılaşmadan 3-1 galip ayrılarak playoff yolunda önemli bir adım attı.

Halkbanklı bayanlar, Vestel Venus Sultanlar Liginde çıktığı 18 maçta elde ettiği 8 galibiyet ve topladığı 26.65 puanla 6.sırada.

Halkbank 19.maçında 10 Şubat’ta Galatasaray ile İstanbul’da karşı karşıya gelecek.


Haberi Paylaş

Comments are closed.