Galatasaray set vermedi

Galatasaray Bayan Voleybol Takımı, Vestel Venus Sultanlar Ligi 20. hafta maçında Beylikdüzü Voleybol İhtisas’a konuk oldu.

İSTATİSTİK

Sarı-kırmızılı takım, Beylikdüzü Spor Kompleksi’nde oynanan mücadeleden 3-0 galip ayrıldı.

Galatasaray karşılaşmaya etkili başlayan taraf oldu. İlk set teknik molasına 2 sayı farkla 10-12 önde giren Galatasaray, teknik mola sonrası aradaki farkı korumayı başardı. 13-19’un ardından farkı daha da açan takımımız, ilk seti 19-25 kazanarak setlerde 1-0 öne geçti.

İkinci sete de iyi başlayan Galatasaray, ev sahibi ekip karşısında farkı açarak teknik molaya 6-12 önde girdi. Beylikdüzü Voleybol İhtisas set sonuna doğru üst üste sayılar bulunca başantrenör Ataman Güneyligil mola hakkını kullandı. Molanın ardından yeniden oyun üstünlüğünü ele alan konuk ekip, ikinci seti de 20-25 kazandı ve setlerde durumu 2-0’a getirdi.

Mücadelenin üçüncü ve son seti karşılıklı sayılarla başladı. Üçüncü set teknik molasına da 10-12 üstün girmeyi başaran Galatasaray, farkı molanın ardından daha da açtı. Beylikdüzü Voleybol İhtisas karşısında etkili oyununu sürdüren Galatasaray üçüncü seti 18-25 maçı da 3-0 net galibiyetle noktaladı.

Bu sonuçla Galatasaray, ligde üst üste beşinci galibiyetini elde etti.

Beylikdüzü Voleybol İhtisas ekibi tarafından eski oyuncuları Gamze Alikaya ve Nursevil Aydınlar’a maç öncesi çiçek takdim edildi.

Galatasaray, Vestel Venus Sultanlar Ligi 21. hafta maçında Beşiktaş’ı konuk edecek.

Galatasaray -Beşiktaş derbisi 17 Şubat 2018 Cumartesi günü saat 14.00’te Burhan Felek Spor Salonu’nda oynanacak.

Beylikdüzü Voleybol İhtisas: 0 – Galatasaray: 3

Salon: Beylikdüzü

Hakemler: Onur Hoşnut, Mehmet Topal

Kameroğlu Beylikdüzü Voleybol İhtisas: Arelya Karasoy, Lazarevic, Sabriye Gönülkırmaz, Ceren Kestirengöz, Kulan, Safranova (Simay Kurt, Melis Kara, Selmin Karahan, Melisa Memiş)

Galatasaray: Neslihan Demir Güler, Kosheleva, Jack, Gamze Alikaya, Rabadzhieva, Aslı Kalaç (Gizem Karadayı, İlkin Aydın, Cansu Çetin, Nursevil Aydınlar, Seda Aslanyürek)

Setler: 19-25, 20-25, 18-25

Süre: 69 dakika (23, 24, 22)


Haberi Paylaş

Comments are closed.