Mehmet Şahin’e ödül ve teşekkür

Uzun süre Manavgat’ta antrenörlük yapan, son iki aydır ise Voleybol Erkekler 1.Ligi ekiplerinden Solhan Spor’un başında bulunana Mehmet Şahin’e spora verdiği katkılar nedeniyle teşekkür plaketi verildi.

Yaşamını hem sporcu hem de teknik adam olarak Manavgat ve Türk voleybolunun gelişmesi için adayan Milli voleybolcu Mehmet Şahin, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okul Sporları ödül töreninde, Manavgat Kaymakamı Dr. Mustafa Yiğit tarafından, spora verdiği katkılar nedeniyle teşekkür plaketi ile onurlandırıldı.

SOLHAN SPOR’DAN TEŞEKKÜR

Solhan Spor antrenör Mehmet Şahin ile ilgili sosyal medya hesaplarından teşekkür mesajı yayınladı.

Kulüpten yapılan açıklama şöyle:

“Geldiği ilk günden itibaren Samimiyetiyle, Doğruluğu ile, Adaletli oluşuyla, Takıma Getirdiği Ahenk ile, Sorunlara Akılcı Yaklaşımı ile, Pozisyonları Süzüşüyle, Takımı Motive Edişiyle tüm şehrin gönlünde taht kurdu. Kısa süre kalmasına rağmen takımda yarattığı etkiyle FİNAL oynamamızı sağlayan, hatta finalde en sempatik, en değerli ve sahada en iyi performans sergileyen takım olmamıza vesile olan Yılların Tecrübesi Mehmet Şahin Hocamızı gönülden tebrik eder, kendisine kulübümüz ve şehrimiz adına çok teşekkür ederiz.”


Haberi Paylaş

Comments are closed.