Özel sporcular başarıya alıştı

Ordu Nuriye Halit Çebi Özel Eğitim Meslek Lisesi öğrencileri, İşitme Engelliler Voleybol Türkiye Şampiyonası’nda 4’üncü kez şampiyon oldu. Okul Müdürü Zafer Gümüş, Ordu’ya kupalar kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi.

Başarıyı elden bırakmadılar
Nuriye Halit Çebi Özel Eğitim Meslek Lisesi öğrencileri, bu yıl Samsun’da düzenlenen ‘İşitme Engelliler Voleybol Türkiye Şampiyonası’nda’, 4’üncü kez şampiyon olarak, başarıyı elden bırakmadı. Yaptıkları bütün maçlardan skor vermeden 3-0 galip ayrılan takımdan 4 sporcu, İşitme Engelliler Milli Takım Kampı’na çağrıldı.

“Ordu’ya kupaları kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz”
Okul Müdürü Zafer Gümüş, 4 yıldır Ordu’ya başarı getirdiklerini belirterek, “Beden eğitimi öğretmenimiz Bağdagül Serindik ve emeği geçen herkesi kutluyorum. Dört yıldır Ordu ilini Türkiye Şampiyonu yapmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Ordu’ya kupaları kazandırmanın mutluluğunu yaşarken, öğrencilerin sosyal yönlerinin güçlenmesinden de çok mutlu oluyoruz” dedi.

Müdür Zafer Gümüş ayrıca, geçen yıl dört öğrencinin milli takıma seçildiğini hatırlatarak, bu yıl da dört öğrencinin daha milli takıma çağrıldığını ifade etti.


Haberi Paylaş

Comments are closed.