VakıfBank’ta final four görüşleri

Son CEV Şampiyonlar Ligi ve FIVB Kulüpler Dünya Şampiyonası Şampiyonu VakıfBank Bayan Voleybol Takımı, CEV Şampiyonlar Ligi çeyrek final ikinci maçında deplasmanda 3-0 yendiği Volero Zürich’i sahasında da aynı skorla geçti ve üst üste 6. kez toplamda da 10. kez adını Dörtlü Finaller’e yazdırdı.

Bu sene Bükreş’te düzenlenecek CEV Şampiyonlar Ligi Dörtlü Finaller’i 5-6 Mayıs tarihlerinde yapılacak. Sarı-siyahlılar, Dörtlü Final’in yarı finalinde İtalyan temsilcisi Imoco Volley Conegliano’yla karşılaşacak.

VakıfBank Spor Kulübü Başkanı Osman Demren: “Avrupa’nın en büyük kupasında üst üste 6. kez dörtlü finallerdeyiz. VakıfBank olarak Şampiyonlar Ligi finallerinin vazgeçilmez takımı olduğumuz için mutlu ve gururluyuz. Ülkemiz her şeyin en güzeline layık ve biz de güzel ülkemize büyük başarılar getirmek için titizlikle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu büyük kupada dörtlü finallere kalabilmek şampiyonluk kadar değerli. Toplamda 10 kez ve son 6 yılda da aralıksız dörtlü finallerdeyiz. Bu durum Şampiyonlar Ligi tarihinde bir ilk olabilir. Aynı zamanda Türkiye Ligi’nde de final karşılaşmaları oynayacağız. Bu sezon Kupa Voley ve Şampiyonlar Kupası olmak üzere iki şampiyonluğa ulaştık. İnşallah sezonun kalan iki kupasını da müzemize getirerek bu sezonun tüm kupalarına sahip olmak istiyoruz. Tüm oyuncularımızı ve teknik ekibimizi kutluyorum. Şampiyonluk yolunda Bükreş’te oynanacak maçlarda ve Türkiye Ligi finallerinde takımımıza başarılar diliyorum.”

Başantrenör Giovanni Guidetti: “6. kez Dörtlü Finaller’de olduğum için çok mutluyum. Kendimi harika hissediyorum. Bana bu fırsatı veren kulübüme teşekkür ediyorum. Çok güçlü oyuncuları olan çok güçlü bir takıma koçluk yapıyorum.”

Lonneke Sloetjes: “Gerçekten çok iyi oynadık. Oyunumuzu gösterdiğimizi düşünüyorum. Harka bir maç çıkardık. Şimdi Dörtlü Finaller’deyiz. Bu gerçekten harika.”

Gizem Örge: “Çok mutluyuz. Dörtlü Final’lere gitme maçını 3-0 gibi net bir skorla kazandığımız için. Maça gerçekten büyük bir motivasyonla başladık. Bunu da maça yansıttığımızı düşünüyorum. Benim kişisel olarak beşinci Dörtlü Final’im oluyor. O yüzden çok mutluyum.”


Haberi Paylaş

Comments are closed.