MVP Zhu Ting oldu

Vestel Venus Sultanlar Ligi’nde Final Etabı’nın en iyi oyuncuları seçilen voleybolcular, ödüllerini TVF Burhan Felek Voleybol Salonu’nda düzenlenen törenle aldılar.

FİNAL SERİSİ’NİN EN’LERİ
En iyi oyuncu (MVP): Zhu Ting (VakıfBank)
En iyi smaçör: Gözde Kırdar (VakıfBank)
En iyi pasör: Cansu Özbay (VakıfBank)
En iyi libero: Gizem Örge (VakıfBank)
En iyi orta: Beyza Arıcı (Eczacıbaşı VitrA)
Vestel gururla yerli özel ödülü: Zehra Güneş (VakıfBank)

Final Etabı’nın En Değerli Oyuncusu (MVP) seçilen VakıfBank takımından Zhu Ting’e ödülünü Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Başkanı Mehmet Akif Üstündağ takdim etti.

Final Etabı’nın En İyi Smaçörü seçilen VakıfBank takımından Gözde Kırdar’a ödülünü Merkez Hakem ve Gözlemci Kurulu Üyesi Aydın Ay takdim etti.

Final Etabı’nın En İyi Pasörü seçilen VakıfBank takımından Cansu Özbay‘a ödülünü Vestel A.Ş. Pazarlama ve İletişim Müdürü Feza Erim takdim etti.

Final Etabı’nın En İyi Liberosu seçilen VakıfBank takımından Gizem Örge‘ye ödülünü Vestel A.Ş. Kurumsal İletişim Yönetcisi Gençer Kabaroğlu takdim etti.

Final Etabı’nın En İyi Orta Oyuncusu seçilen Eczacıbaşı VitrA takımından Beyza Arıcı‘ya ödülünü İstanbul Voleybol İl Temsilcisi Erdal Fındık takdim etti.

“Vestel Gururla Yerli Özel Ödülü”nü kazanan VakıfBank takımından Zehra Güneş’e ödülünü Vestel A.Ş. Genel Müdürü Ergün Güler takdim etti.


Haberi Paylaş

Comments are closed.