Bursa Voleybol Hakem ve Gözlemciler Derneği gece düzenledi

Bursa Voleybol Hakem ve Gözlemciler Derneği, sona eren sezonun ardından Sezon Yemeği gecesi düzenledi.

Organize edilen yemeğe; Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, TVF Liglerden Sorumlu Asbaşkan Ahmet Göksu, TVF Yönetim Kurulu Üyesi Ersin Yılmaz, TVF Merkez Hakem ve Gözlemci Kurulu Üyesi Sevda Güler, Bursa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin, Bursa Voleybol Hakem ve Gözlemciler Derneği Üyesi Yunus Aydın, Bursa Voleybol İl Temsilcisi Hakan Çatal, Bursa bölgesine ait takım yöneticileri ve antrenörleri ve eski milli voleybolcular katıldı.

Yemekte söz alan TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ konuşmasına; voleybol il temsilcileri, hakemleri, gözlemcileri ve kulüp yöneticilerine teşekkür ederek başladı. Avrupa Kupaları’nda elde edilen başarılara vurgu yapan TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ; “Şu anda Avrupa Voleybol Konfederasyonu CEV’in ülke sıralamasında bayanlarda 1’nci erkeklerde 3’ncü sıradayız. Kulüplerimizin Avrupa’da elde ettikleri bu başarıları umuyorum ki milli takımlar ile de Olimpiyatlara da taşıyacağız. Olimpiyatlarda da mücadele ederek madalya kazanmayı arzu ediyoruz.” dedi.

Ayrıca; TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, katıldığı yemekte; Bursa’da görev yapan yerel basın mensupları Tekin Ateşnal, Ahmet Cemal Ekentok, Engin Aksöz, Recai Uysal ve Özgün Doğan’a voleybolun gelişmesi adına yaptıkları katkılardan dolayı teşekkür şilti verdi.

Düzenlenen gecenin sonunda; Bursa Voleybol Hakem ve Gözlemciler Derneği Üyesi Yunus Aydın ise; TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ’a teşekkür şilti takdim etti.


Haberi Paylaş

Comments are closed.