FIVB Plaj Voleybolu Dünya Turu Aydın Etabı eleme maçlarıyla başladı

Aydın Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Voleybol Federasyonu işbirliği ile düzenlenen FIVB Plaj Voleybolu Dünya Turu’nun 1 Yıldızlı ayaklarından biri olan Aydın Etabı, bugün (17 Mayıs 2018,Perşembe) bayanlar ve erkekler kategorilerinde oynanan eleme karşılaşmalarıyla başladı.

Bayanlar kategorisindeki temsilcilerimizdenHatice Can Tonbul? Yaren Çakmakikilisi, eleme turundaki ilk maçında İsveç’tenTadva Yoken ?Sigrid Simonsson ikilisine21-16ve21-12‘lik setlerle2-0mağlup olarak ana tabloya kalamadı ve turnuvaya veda ettiler.

Bayanlar kategorisindeki tüm eleme turu sonuçlarına ulaşmak içintıklayınız.

Erkekler kategorisindeki temsilcilerimizdenBurak Balıbey ?Akay Çalıkikilisi, eleme turundaki ilk maçında İspanya’danRaul Mesa ?Christian Garcia ikilisine21-9ve21-10‘luk setlerle2-0mağlup olarak ana tabloya kalamadı ve turnuvaya veda ettiler.

Erkekler kategorisindeki diğer temsilcilerimizdenDoğukan Ulu ? Dündar Yıldıırmikilisi ise; İsviçre’denMichiel Zandbergen ?Gabriel Kissling ikilisine21-10ve21-8‘liksetlerle2-0mağlup olarak ana tabloya kalamadı ve turnuvaya veda ettiler.

Erkekler kategorisindeki tüm eleme turu sonuçlarına ulaşmak içintıklayınız.

FIVB Plaj Voleybolu Dünya Turu Aydın Etabı, yarın (18 Mayıs 2018, Cuma) bayanlar ve erkekler kategorisindekiana tablo müsabakaları ile devam edecek.

Dünya ve Avrupa basının da ilgisinin yoğun olacağı organizasyonun final maçları ve ödül töreni,20 Mayıs 2018, Pazar günü,S Sportekranlarından naklen olarak16:00-18:00saatleri arasından yayınlanacak.

Seyirci girişinin ücretsiz olacağı bu dev organizasyona tüm halkımız davetlidir.


Haberi Paylaş

Comments are closed.