Plaj Voleybolu Dünya Turu Aydın Etabı sona erdi

Aydın Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Voleybol Federasyonu işbirliği ile düzenlenen FIVB Plaj Voleybolu Dünya Turu’nun 1 Yıldızlı ayaklarından biri olan Aydın Etabı, bugün (20 Mayıs 2018,Pazar) bayanlar ve erkekler kategorilerinde oynanan üçüncülük vefinal karşılaşmalarıyla sona erdi.

Erkekler kategorisindeki temsilcilerimizdenSefa Urlu – Hasan Hüseyin Mermerikilisi, üçüncülük karşılaşmasında Rusya’danRuslan Bykanov – Maksim Hudyakov ikilisine21-23ve14-21‘lik setlerle2-0mağlup oldu ve turnuvayı 4. sırada tamamladı.

Erkekler final mücadelesinde ise; Sırbistan’danStefan Basta – Lazar Kolaricikilisi, İran’danRahman Raoufi – Abolhamed Mirzaali ikilisini21-16, 23-25ve14-16‘lük setlerle2-1mağlup ederek şampiyon oldu ve altın madalyanın sahibi oldular.

Bayanlar kategorisinde ise; Küba’danMailen Deliz Tamayo – Leila Consuelo Martinez Ortegaikilisi, Rusya’danDaria Mastikova – Ksenia Dabizhaikilisini21-18ve21-16‘lık setlerle2-0mağlup ederek şampiyon oldu ve altın madalyanın sahibi oldular.

Üçüncülük mücadelesinde de İsveç’tenKristina Thurin – Susanna Thurinikilisi, aynı ülkedenTadva Yoken – Sigrid Simonssonikilisini18-21, 26-24ve15-11‘lik setlerle2-1mağlup ederek bronz madalyanın sahibi oldular.

2018 FIVB Plaj Voleybolu Dünya Turu 1 Yıldızlı Aydın Etabı’nda bugün (20 Mayıs 2018, Pazar), oynanan final maçlarından sonra yapılan törenle, kupa, madalya ve ödüller sahiplerini buldu.

Bayanlar kategorisinde turnuvanın üçüncüsü olan İsveç’tenThurin, K./Thurin, Sikilisine madalya ve ödül çekleriniNona Sport Yönetim Kurulu Üyesi Halil İbrahim Şenyurtverdi.

Turnuvayı ikinci olarak tamamlayanRusya’danDabizha/Mastikovaikilisini kupa, madalyaları ve ödül çeklerini;Aydın Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Evrim Karakoz’danaldılar.

Bayanlar kategorisinin şampiyonları Küba’danLeila/Maylenikilisine kupa, madalya ve çekleriniTVF Başkanvekili Alper Sedat Aslandaşverdi.

Erkekler kategorisinde turnuvanın üçüncüsü olanRusya’danBykanov/Hudyakovikilisine ise kupalarınıFIVB/CEV Teknik DelegesiHerwin Brillmans, madalyaları ve ödül çeklerini; Kahyaoğulları A.Ş. Yönetim Kurulu BaşkanıCihan Kahyaoğluverdi.

Turnuvayı ikinci olarak tamamlayan İran’danRaoufi/Mirzaaliikilisine madalya, kupa ve ödül çeklerini;Aydın Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Evrim Karakozverdi.

Erkekler kategorisinin şampiyonları Sırbistan’danBasta/Kolaricikilisine ise; madalya,kupaları ve ödül çeklerini;TVF Başkanvekili Alper Sedat Aslandaşverdi.

Ayrıca; TVF Başkan Vekili Alper Sedat Aslandaş, FIVB Plaj Voleybolu Teknik DelegesiHerwin Brillemansile bu harika organizasyona ev sahipliği yapan ve bu harika organizasyonun Aydın’a gelmesini ve organizasyonun başarıyla gerçekleşmesini sağlayan Aydın Büyükşehir Belediye BaşkanıTopuklu Efe Özlem Çerçioğluadına Aydın Büyükşehir Belediye Başkan VekiliEvrim Karakoz’aşükran plaketi takdim etti.


Haberi Paylaş

Comments are closed.