Ankara Voleybol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Voleybol Turnuvası Sona Erdi

28-30 Eylül 2018 tarihlerinde TVF Başkent Voleybol Salonu’nda, Ankara Voleybol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği’nin düzenlediği voleybol turnuvası oynanan son gün karşılaşmalarının ardından sona erdi.

Erkekler kategorisinde şampiyon Ziraat Bankası, ikinci TKD Kuzey Enerji Gümüşhane Torul, üçüncü Düzce Belediyesi ve dördüncü Seydişehir Belediyesi oldu.

Turnuvanın en iyi sporcuları;

En Servis Atan Oyuncu:Ziraat Bankası Spor Kulübü’nden Berkay Eray Yetkin ödülünü Ziraat Bankası Spor Kulübü Baş Antrenörü Josko Milenkoski takdim etti.

En İyi Libero:Ziraat Bankası Spor Kulübü’nden Mehmet Can Süsler ödülünü Ziraat Bankası Spor Kulübü antrenörü Mustafa Kavaz takdim etti.

En İyi Orta Oyuncu:TKD Kuzey Enerji Gümüşhane Torul Voleybol Takımı’ndan Ali Onur Edis’e ödülünü kulüp başkanı Özden Bostan takdim etti.

En İyi Smaçör:TKD Kuzey Enerji Gümüşhane Torul Voleybol Takımı’ndan Anıl Durgut’a ödülünü MHGK Başkanı Aziz Yener takdim etti.

En İyi Pasör:Ziraat Bankası Spor Kulübü’nden Umut Şahin’e ödülünü TKD Kuzey Enerji Gümüşhane Torul Voleybol Takımı Baş Antrenörü Turgut Okan takdim etti.

En İyi Blok Yapan Oyuncu:Ziraat Bankası Spor Kulübü’nden Hacı Şahin’e ödülünü Ankara Voleybol İl Temsilcisi Selahattin Karayel takdim etti.

En Değerli Oyuncu:Ziraat Bankası Spor Kulübü’nden Yusuf Ekin’e ödülünü VHGF Başkanı Çetin Ok takdim etti.

Turnuvayı ikinci sırada tamamlayan TKD Kuzey Enerji Gümüşhane Torul Voleybol Takımı’na kupa ve madalyalarını VHGF Başkanı Çetin Ok takdim etti.

Şampiyon Ziraat Bankası Spor Kulübü’ne kupa ve madalyalarını TVF Liglerden Sorumlu Asbaşkan Ahmet Göksu takdim etti.

Bayanlar kategorisinde şampiyon Pursaklar Voleybol İhtisas Spor Kulübü, ikinci İlbank, üçüncü Ted Ankara Kolejliler ve dördüncü Halkbank oldu.

Turnuvanın en iyi sporcuları;

En Servis Atan Oyuncu:İlbank Spor Kulübü’nden Melda Güler’e ödülünü Baş Antrenörü Mehmet Duygun takdim etti.

En İyi Libero:Halkbank Spor Kulübü’nden Eylül Akarçeşme ödülünü Karayolları Genel Müdürlüğü Spor Kulübü Başkanı Kamuran Yazıcı takdim etti.

En İyi Orta Oyuncu:İlbank Spor Kulübü’nden Ceren Karagöl’e ödülünü Pursaklar Voleybol İhtisas Spor Kulübü Baş Antrenörü Salih Yergin takdim etti.

En İyi Smaçör:Pursaklar Voleybol İhtisas Spor Kulübü’nden Merve Nezir’e ödülünü Başkent Voleybol Salonu Tesis Amiri Bahri Tolunay takdim etti.

En İyi Pasör:Pursaklar Voleybol İhtisas Spor Kulübü’nden Burcu Şentürk’e ödülünü TVF Disiplin Kurulu Başkanı Yaşar Sezikli takdim etti.

En İyi Blok Yapan Oyuncu:Pursaklar Voleybol İhtisas Spor Kulübü’nden Pınar Motur’a ödülünü Ankara Voleybol İl Temsilcisi Selahattin Karayel takdim etti.

Turnuvayı dördüncü sırada tamamlayan Halkbank Spor Kulübü’ne kupa ve madalyalarını Ankara Voleybol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Mali Sekreteri Erhan Alparslan takdim etti.

Turnuvayı üçüncü sırada tamamlayan Ted Ankara Kolejliler Spor Kulübü’ne kupa ve madalyalarını Ankara Voleybol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Genel Sekreteri Asalet Karayel takdim etti.

Turnuvayı ikinci sırada tamamlayan İlbank Spor Kulübü takımına kupa ve madalyalarını VHGF Başkanı Çetin Ok takdim etti.

Şampiyon Pursaklar Voleybol İhtisas Spor Kulübü’ne madalyalarını TVF Yönetim Kurulu Yedek Üyesi Adnan Şimşek, kupasını TVF Liglerden Sorumlu Asbaşkan Ahmet Göksu’nun elinden aldı.


Haberi Paylaş

Comments are closed.