Halkbank’ta altyapının zaferi

Erkekler ve Bayanlar TVF Birinci liglerinde sezonun ilk haftası geride kaldı.

Bu yıl TVF Bayanlar Birinci Liginde mücadele eden Halkbank takımı, yılın ilk haftasında karşılaştığı TVF Spor Lisesi’ni net skorla 3-0 mağlup etti. 1 saat 13 dakika süren karşılaşmanın setleri 25-21, 25-16 ve 25-12 sona erdi. Halkbank’tan Elif Su Yavuz kaydettiği 13 sayı ile iki takım oyuncuları arasında en skorer oyuncu oldu.

Karşılaşmanın göze çarpan en önemli özelliği, Halkbank takımının tamamının, altyapısından yetişen oyunculardan kurulu olmasıydı. Mavi-Beyazlı takım ayrıca 28 yaş ortalaması ile de en genç takım olarak göze çarptı.

Camiamıza yakışacak
Halkbank Bayan Takımlar Sorumlusu Esen Gürbüzsel, yıllar boyunca ideal olarak belirledikleri, Halkbank altyapısından yetişen oyuncularla mücadele etmeyi başardıklarını ve bu galibiyeti alan oyuncularla gurur duyduklarını söyledi.

Gürbüzsel, “Bu lige yükselirken de en genç yaş ortalamasına sahiptik, bugün de öyle. Çocuklarımız tecrübe kazanırken, bir yandan da aldıkları galibiyetlerle camiamıza yakışan bir mücadele sergileyeceklerdir. Buna inanıyoruz” diye konuştu.


Haberi Paylaş

Comments are closed.