Geçen haftadan dersler çıkardık

Galatasaray Erkek Takımı kaptanı Selçuk Keskin Tokat maçı sonrası yaptığı açıklamada ”Geçen hafta İzmir’de kötü bir mağlubiyet almıştık. Bu bizi çok üzmüştü. O mağlubiyetten dersler çıkardık” dedi.

Selçuk Keskin şunları söyledi, “Güçlü bir ekibi 3 puanla yendik. Bütün arkadaşlarım çok güzel mücadele ettiler. Önümüzdeki hafta zor bir deplasmana gideceğiz. Öncesinde Avrupa maçlarımız başlıyor. 3 günde bir maçlarımız olacak.”

Selçuk Keskin’den sonra başantrenör Nedim Özbey, yardımcısı Umut Çakır, menejer oyuncu Can Ayvazoğlu’nun görüşleri de şöyle,

NEDİM ÖZBEY

“Tokat gerçekten çok mücadeleci bir takım. İyi bir galibiyet aldık. Kulübümüze ve Başkanımıza hayırlı olsun diyorum. Yola devam edeceğiz. İlk 4’te bitirerek çocuklara tatil ortamı yaratmak istiyorum. İlk 4’ün dışında kaldığımızda tatil yapamıyorlar. İnşallah en iyi yerde bitireceğiz.”

UMUT ÇAKIR

“5 maç kazanmıştık, geçen hafta kaybettik. Bu hafta iyi başladık oyuna. Bizim açımızdan iyi bir maç oldu. Hiçbir maç kötü oynama şansınız yok. Ligdeki her maç çok zor bu sene. Önümüzdeki hafta Arhavi deplasmanına gideceğiz. Çok zor bir deplasman. Çalışmaya devam edeceğiz. Kazanırsak ilk 4 için büyük bir adım atmış olacağız.”

CAN AYVAZOĞLU

“Bu 3 puanı çok istiyorduk. Geçen hafta kötü bir galibiyet almıştık. Bu maç bizim için çok önemliydi bizim için. Mutluyuz, taraftarımıza teşekkür ediyoruz. Şimdi önümüzde Avrupa Kupası maçı var. 3-0 ya da 3-1 kazanmak istiyoruz. 2 haftalık periyot yoğun geçecek. Umarım hepsinden başarıyla döneriz.”


Haberi Paylaş

Comments are closed.