Halkbank’ın 4 milli oyuncusu gururlu

Türk voleybolunda altyapıya en fazla önem veren kulüplerinden biri de Halkbank.

Bu anlamda çıkardığı oyuncular takımın geleceğini sigortalarken, milli takımları da destekliyor. Son olarak, Küçük Erkek Milli Takım aday kadrosu için kampa davet edilen oyuncular kulübü ve antrenörlerini gururlandırırken, kendileri de ilk kez milli takım kampına davet edilmenin onurunu yaşıyor. 4’ü de 2005 doğumlu yetenekli oyuncular kendilerine güvenenlerin bu güvenlerini boş çıkarmayacaklarını ifade ediyorlar.

Halkbank’ın milli gururlarını şöyle tanımak mümkün:

İbrahim Erdem Saydım
10.03.2005 doğumlu Orta oyuncu 7 yıldır oynuyor Hedefi basamakları birer birer çıkarken eğitim ve voleybolu bir arada yürütmek. “Önce Halkbank A Takımı, ardından da Milli Takımların değişmez oyuncu olmak istiyorum” diyor. İdolü Faik Samed Güneş.

Tarık Karakoç
30.02.2005 doğumlu Pasör çaprazı 4 yıldır oynuyor Halkbank ve Milli Takım formalarına layık bir sporcu olarak yetişip voleybola hizmet etmek istiyor. Hayali, olimpiyatta yarışan takımda Milli Takımda forma giymek.

Faruk Efe Bilgin
24.03.2005 Orta oyuncu 1 yıldır oynuyor Voleybola geç başlamasına karşın yeteneği ile dikkat eden Faruk’un idolü Brezilyalı Lucas Saatkamp.

Yiğit Hamza Aslan
28.05.2005 doğumlu Libero 5 yıldır oynuyor Amacı Halkbank’ta eğitim alıp yurtdışında hem eğitim görüp hem voleybol oynamak. İdolü Hasan Yeşilbudak olan Yiğit, Milli Takım forması ile çıkacağı ilk maçı iple çekiyor


Haberi Paylaş

Comments are closed.