İBA Kimya TED Ankara Kolejliler, Ankara Plaza Otel’de düzenlenen imza töreniyle ilk transferini yaptı.
Yeni sezon hazırlıklarına başlayan Başkent temsilcisi, İBA Kimya TED Ankara Kolejliler, eski oyuncusu Özge Pala Tulu’yu yeniden kadrosuna kattı. Geçtiğimiz sezon Ereğli Belediyesi’nde başarılı bir sezon geçiren 1981 doğumlu ve 1.85 boyundaki solak oyuncu, pasör çaprazı mevkiinde Kolej formasını terletecek.
Aroma Bayanlar Voleybol 2. Ligi’ndeki zorlu maratonuna devam edecek olan İBA Kimya TED Ankara Kolejliler’e yani yuvasına tekrar dönmenin kendisine büyük mutluluk verdiğini ifade eden deneyimli isim Özge Pala Tulu, “Yıllar önce bu takımı bırakıp giderken gerçekten buruk ayrılmıştım. Mecburiyetten yollarımız ayrılmıştı. Ama şuan yeniden evim saydığım TED Ankara Kolejliler Spor Kulübü’ne dönmenin mutluluğunu yaşıyorum. Çünkü yıllarca emek verdiğimiz bu takım yeniden 1. ligdeki yerini tüm kalitesiyle almalı. Yönetimimize ve teşekkürü hak eden kişilere şimdiden şükranlarımı sunuyorum. Yeniden yuvamıza dönmemizi sağlayarak bu takımı hak ettiği yerlere getirmemize vesile olarak, bize güç verdiler. Hasretimiz sona erdi” diye konuştu.
İBA KİMYA TED Ankara Kolejliler A bayan voleybol takımına, bu yıl yeni takviyeler yaparak iddialı bir döneme girdiklerini söyleyen TED Ankara Kolejliler Spor Kulübü Başkanı Önder Bülbüloğlu ise şunları söyledi: “Gelecek sezon takımımızı 1. ligde görmenin umudunu besliyoruz. Yeniden yapılanan güçlü ekibimizle, taraftarımızın da desteğiyle bu umut hayal değil gerçek olacak.”
Comments are closed.