Keşan Gençlik MEF Okulları maçı hazırlıklarına başlıyor

Erkekler 2. Ligi A Grubu’nda mücadele eden Keşan Gençlik 6 Aralık Pazar günü saat 16.00’da grup lideri MEF Okulları ile oynayacağı maçın çalışmalarına bugün başlayacak.

22 Kasım 2009 Pazar günü İzmir deplasmanında oynanan ve Keşan Gençlik’in 3-0 kazandığı maçın ardından bayram nedeniyle 1 hafta izin yapan Keşan Gençlik takımı oyuncuları bugün Keşan’a gelerek Antrenör Merih Karaorman nezaretinde çalışmalara başlayacaklar.

3 haftadan bu yana ikisi deplasmanda birisi evinde olmak üzere 3 maçı kazanarak 9 puan elde eden Keşan Gençlik takımı kendi sahasında lider MEF Okulları ile oynayacağı karşılaşmayı da kazanarak çıkışını sürdürmek ve hedeflediği çeyrek final yoluna devam etmek istiyor.

MEF Okulları maçına tüm Keşanlılar olmak üzere bölgedeki tüm voleybol severleri davet eden Keşan Gençlik Antrenörü Merih Karaorman, “Çok güzel bir maç olacak. Taraftarlarımızın o büyük desteği ile rakibimizi Keşan’dan puansız göndermeyi hedefliyoruz. Sakatlığı devam eden İrfan’ın tedavisi sürüyor. Bu oyuncumuzun da bu maça yetişeceğine inanıyorum. Üç haftadır güzel bir çıkış yakaladık.Yönetim Kurulumuzun gayreti ve oyuncularımızın da mücadelesi ile yakaladığımız bu çıkışı lider MEF Okulları karşısında da sürdürmek istiyoruz” dedi.


Haberi Paylaş

Comments are closed.