Türkiye’nin Yıldızları çalışıyor

Ankara’da yapılacak Yıldız Erkek ve Yıldız Kız Avrupa Şampiyonası Finallerine katılacak Milli Takımlarımız çalışmalarını sürdürüyor.

Kamplara verilen kısa ara sonrasında yeniden bir araya gelen Yıldız Erkek Milli Takımda Yardımcı Antrenör Kazım Hidayetoğlu hazırlıkların son evresine girdiklerini belirterek şu açıklamaları yaptı:
“Şu andan itibaren teknik-taktik ve güç idmanlarından oluşan takım çalışmalarına başladı. Her gün iki idman yapacağız. Bu hafta sonunda Yıldız Erkek Milli Takımı nihai kadrosunu da açıklamış olacağız. 12 Nisan’da Fransız Yıldız Erkek Milli Takımı gelecek. Onlarla yapacağımız maçlarla hazırlıklarımızı bitireceğiz. Sporcularımızın hırslarından, çalışma azimlerinden memnunuz.”

3 Nisan itibarıyla Ankara’da kampı giren Yıldız Milli Takımı ise 13 Nisan’a kadar çalışmalarını burada sürdürecek. 14-22 Nisan tarihlerinde İstanbul’da kampa girecek Yıldız Kız Milli Takımı son hazırlıklarını 23-29 Nisan tarihlerinde yine Ankara’da yapacak.
Yıldız Milli Takımı Yardımcı Antrenörü Alper Erdoğuş sakat oyuncularının bulunmadığını, çalışmaların neşe içinde geçtiğini belirterek şunları söyledi:
“Tam kadro çalışabilmek için liglerin bitmesini bekliyoruz. Onlar da gelince tam kadro antrenman yapma olanağı bulacağız. Takımımızın idman performanslarından oldukça memnunuz.”

 


Haberi Paylaş

Comments are closed.