Fenerbahçe Opet oyuncuları galibiyeti değerlendirdi

CEV Şampiyonlar Ligi D Grubu’ndaki 6. ve son maçında Fransa temsilcisi Beziers Volley’i 25-8, 25-17, 25-19’luk setler sonunda 3-0’la geçen temsilcimiz Fenerbahçe Opet’te, oyuncular maçın ardından Fenerbahçe Televizyonu’na açıklamalarda bulundu.

Beliz Başkır: Çalışmalarımızın karşılığını aldık diyebiliriz

“Takım olarak çok iyi iş yaptık. Kenardan oyuna girenler de çok büyük katkı sağladı. Skorlarda da gördüğünüz gibi açık ara kazandık. Şu anda çok yoğun tempoyla kazanıyoruz ve bu çalışmalarımızın karşılığını aldığımızı düşünüyorum. Çok daha önemli maçlara hazır olduğumuzu kanıtlayan bir maç oldu.”

Buse Ünal: Takım olarak iyi bir oyun oynadığımızı düşünüyorum

“Takım olarak iyi bir oyun oynadığımızı düşünüyorum. Takım arkadaşlarımı tebrik ederim. Çeyrek final etabına geçtik ve galibiyet serimizi sürdürmek istiyoruz. Hedeflerimiz doğrultusunda yoğun çalışıyoruz. Gelen tüm taraftarlarımıza da teşekkür ederim. Arkamızda çok güzel bir destek vardı. Onlar bize takım olarak güç veriyor.”

Tutku Burcu Yüzgenç: Çok güzel bir maçtı

“Çok güzel bir maçtı. Hepimiz forma şansı bulduk. Şu an çok yoğun bir tempoda devam ediyoruz. İlk altımız da biraz dinlenmiş oldu. Önümüzdeki maçlara en iyi şekilde hazırlanıp çıkacağız.”

Haberi Paylaş

Comments are closed.