“Vakıfbank’ı sıkıntıya sokmak istedik”

2022 CEV Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçında temsilcimiz Vakıfbank’a elenerek turnuvaya veda eden Polonya temsilcisi Developres Rzeszow’da takımın 2002 doğumlu pasörü Julia Bińczycka ve Sırp smaçörü Jelena Blagojevic karşılaşma sonrası Voleybolun Sesi’ne özel açıklamalarda bulundu.

Vakıfbank’ın favori olduğunu bildiklerini söyleyen Blagojevic, “Buraya onlarla mücadele etmeye geldik. Amacımız en iyi voleybolumuzu oynamak ve onları sıkıntıya sokmaktı. Maalesef maçta çok fazla şansımız olmadı ve kaybettik. Bu muhteşem mücadele için takımımla gurur duyuyorum.” dedi.

Takımın 2002 doğumlu genç pasörü Julia Bińczycka ise “Buraya gelmeden önce zor bir karşılaşma olacağını biliyorduk. En iyi oyunumuzu oynayıp kazanmak istedik. İlk iki sette çok iyi oynamadık ve çok fazla hata yaptık. Üçüncü sette iyi oynamaya başladık ve Vakıfbank’ın kolay sayı kazanmasına izin vermedik. Bu seti kazandığımızda umutlandık ve oyunu lehimize çevireceğimize inandık. Dördüncü seti de kazanmaya çok yakındık ama Vakıfbank harika bir dönüşle oyunu aldı. CEV Şampiyonlar Ligi maceramızın bitmesinden dolayı üzgünüz ama çeyrek finalde olmak, takımla harika bir oyun oynamak ve iki maçtan birini kazanmış olmak bizim için harika bir başarı.” açıklamasını yaptı.

 

 

Haberin Fotoğrafları

Haberi Paylaş

Comments are closed.