Sultanlar boy gösteriyor

15-16 Temmuz’da İstanbul’da final-four oynayacak A Bayan Milli Takımımız reklamlarda boy gösteriyor.

Avrupa Voleybol Konfederasyonu (CEV) Bayanlar Avrupa Liginde 2011 yılı Dörtlü Finalini düzenleme hakkını Türkiye’ye verdi.

Federasyon Avrupa Ligi Ana sponsorluk anlaşmasını sosyal sorumluluk projelerinde ve Türk sporuna hizmette desteklerini gün geçtikçe arttıran Asistt Rehberlik Ve Müşteri Hizmetlerinin markası 11818 ile imzalayarak dörtlü finale yakışır bir organizasyon için ciddi bir adım attı.
11818 bu organizasyonun ciddiyetini ve ülke tanıtımını organizasyon öncesi yapmış olduğu reklamlarla duyurmaya başlamıştır. 11818 ilk olarak tüm kanallarda yayımlanması için Filenin Sultanlarını isimlerine yakışır bir reklam projesinde yer alması için Ankara Olgunlaşma Enstitüsünün hazırladığı özel sultan kıyafetleriyle çektirdi.

Şampiyona duyurusu için İstanbul sınırları içinde  Bilboard, Raket Pano, Mega Lıght, Köprü, Üst Geçit Toplu taşım araçlarında afiş, Beyoglu-Kadıköy-Üsküdar gibi merkezi noktalarda standlar, radyo ve İnternet reklamlarıyla tanıtımı gereği kadar gerçekleşti.

Öte yandan bütün ulusal kanallarda sultanların reklamları dönmeye başladı.

Buna göre, Türkiye Voleybol Federasyonu, 15-16 Temmuz’da İstanbul’da yapılacak 11818 dörtlü final maçlarına, Burhan Felek Voleybol Salonu’nda ev sahipliği yapacak. 11818 dörtlü finallere yoğun ilgi beklediğini belirten Başkan Karabıyık, organizasyona ilişkin duygularını; “İstanbul seyircisinin Sultanlarımızı en iyi şekilde destekleyip bu rekoru tazeleyeceğine inanıyorum” şeklinde ifade etti.


Haberi Paylaş

Comments are closed.