Brezilyalı Motta Nilüfer’de

A Milli Bayan Voleybol Takımı’nın Brezilyalı antrenörü Marco Aurelio Motta, artık hem ay yıldızlı takımı, hem de antrenör Şahin Çatma ile birlikte Nilüfer Belediyespor’u çalıştıracak.
 
ÇATMA DA TAKIMDA OLACAK
Aroma Bayanlar Voleybol 1. Ligi’nde mücadele eden Nilüfer Belediyespor, büyük bir projeye imza attı. Yeşil mavi beyazlı yönetim ile Voleybol Federasyonu arasında yapılan işbirliği çerçevesinde yeni sezonda Nilüfer Belediyespor’u A Milli Bayan Voleybol Takımı’nın Brezilyalı antrenörü Marco Aurelio Motta ve Şahin Çatma birlikte çalıştıracak.
 
MAÇA TAKIMIN BAŞINDA DA ÇIKACAK
Milli Takımlar için pilot takım uygulaması yapılacağı Nilüfer Belediyespor’u Brezilyalı tecrübeli antrenör Motta, federasyondaki işlerinin uygun olduğu zamanlarda Bursa’da olacak ve yeşil mavi beyazlı takımın başında olacak. Maçlara ise takımın başında hem Marco Aurelio Motta, hem de Şahin Çatma çıkabilir.
 
TANJEVİC MODELİ GİBİ OLACAK
A Milli Erkek Basketbol Takımı ile aynı zamanda Fenerbahçe Ülker basketbol takımını çalıştıran Bogdan Tanjevic modelinde olduğu gibi Brezilyalı antrenör de Nilüfer Belediyespor ve A Milli Takımda görevini sürdürecek. Bu proje kapsamında ise Nilüfer Belediyespor, Polen Uslupehlivan gibi 3-4 tane daha genç milli oyuncu transfer etmesi bekleniyor.
 
BOZBEY’İN DE PAYI BÜYÜK

Geleceğin genç ve yıldız voleybolcularını keşfederek milli takımlara oyuncu yetiştirmeyi hedefleyen Nilüfer Belediyespor’da bu projeye en büyük desteği veren ise Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey şüphesiz. Türkiye Voleybol Federasyonu ile Nilüfer Belediyespor arasındaki bu işbirliği sayesinde A Milli Takıma yeni oyuncular kazandırılmaya çalışılacak. 


Haberi Paylaş

Comments are closed.