Değirmendere’de iç transfer tamam

Kocaeli’nin köklü kulüplerinden Değirmendere Spor Kulübü önümüzdeki sezon için 9 oyuncusu ile yeniden anlaştı.

5 sezon önce Polisan sponsorluğunda 1. Lig’de yer alan Değirmendere Spor Kulübü son 3 sezondur Kocaeli Karşıyaka Koleji sponsorluğunda 2. Lig ve 3. Lig’de mücadele etti.

2011-2012 sezonu öncesi Karşıyaka Koleji ile yollarını ayıran Değirmenderespor önümüzdeki sezon  Değirmendere Spor Kulübü adıyla Türkiye Aroma Bayanlar 3. Lig’inde mücadele edecek.

8 yıldır Değirmendere Spor Kulübü’nde her kategoride antrenörlük yapan ve son 3 sezonun A takım antrenörü Serkan Yüksel ile yeniden anlaşan kulüp yönetimi geçen sezon kadrosunda yer alan kaptan Ayşe, Damla, Semra, Gülşah Şekeröz, Gizem, Gülşah İrdem, Pelin, Kübra ve Gülşah Çelikağ ile sözleşme yeniledi.
 
Değirmendere Spor Kulübü 2. başkanı Seyhan Serttürk, “Sponsor arayışlarımız sürüyor, birkaç firma ile görüşmelerimiz devam ediyor. Herhangi bir sonuç alamasak da biz kulüp olarak voleybol takımımız için bütün imkanlarımızı zorlayacağız” dedi.

Değirmendere Spor Kulübü Voleybol Şube Sorumlusu Övünç Yılmaz ise, ” Geçen sezon formamızı giyen 9 oyuncumuz ile yola devam etme kararı aldık. Ayrıca 3 oyuncu daha transfer ederek yeni sezona kuvvetli bir şekilde girmeyi hedefliyoruz. Biz Kocaeli’de voleybol denilince hem altyapıda hem A takım düzeyinde akla ilk gelen kulübüz. Altyapımıza çok önem veriyoruz. Takımımızda yer alan oyuncularımızın birçoğu altyapımızdan yetişti. Şuanda da altyapımızda yaklaşık 50 oyuncumuz A takıma yükselebilmek için yoğun bir şekilde çalışmaktadır. Kocaelili sporseverlerin yeni sezonda da takımımızı yalnız bırakmayacağına yürekten inanıyorum” dedi.

Değirmendere Spor Kulübü yeni sezon hazırlıklarına Ağustos ayının sonunda başlayacak ve ilk etap çalışmalarını Gölcük Hasaneyn Yaylası’nda gerçekleştirecek.


Haberi Paylaş

Comments are closed.